A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ЗАВЕРШИЛА СВОЮ РОБОТУ 15 СЕСІЯ VIII СКЛИКАННЯ: ОСНОВНІ РІШЕННЯ

Дата: 12.11.2021 19:00
Кількість переглядів: 292

   Сьогодні під головуванням очільника Дубов’язівської територіальної громади Леоніда БІЛИКА відбулось засідання позачергової 15 сесії 8 скликання депутатів селищної ради.
  На порядок денний було винесено 47 питань, кожне з яких попередньо опрацьоване на спільному засіданні постійних комісій.
   Одноголосно було затверджено положення про порядок подання та розгляду електронних петицій в Дубов’язівській селищній раді, підтримано низку змін, зокрема, до структури та загальної чисельності виконавчих органів селищної ради, програми «Освіта Дубов’язівської селищної ради», Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг», Комунального закладу «Дубов’язівський центр культури і дозвілля».
   Крім цього, прийнято також ряд змін до програми соціально-економічного розвитку, бюджету селищної ради та ухвалено рішення, що стосуються земельних питань: затвердження технічної документації із землеустрою та надання дозволів на розробку проектів землеустрою.
   Повний перелік рішень сесії та результати поіменного голосування буде додатково опубліковано на офіційному веб-сайті Дубов’язівської селищної ради (https://dbv-gromada.gov.ua/) у розділі «Офіційні документи».
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь