Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ПЦУ ЗАПУСТИЛА МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК «МОЯ ЦЕРКВА

Дата: 17.11.2021 15:01
Кількість переглядів: 681

У застосунку міститься п’ять розділів:

  1. Новини.
  2. Молитви – щоденні ранкові та вечірні молитви, які можна перелистувати, як у книзі.
  3. Календар, у якому відображені церковні свята чи важливі події, а про найбільші свята застосунок нагадуватиме через пуш-повідомлення. Розділ працює офлайн.
  4. Карта храмів ПЦУ – організована на основі гугл-карт, що дозволяють бачити найближчі храми та шукати їх за назвою чи населеним пунктом. У додатку є інформація про розташування, розклад богослужінь, храмове свято та контакти кожного храму, а також розширена інформація про кафедральні храми ПЦУ. Нині база даних налічує понад 4 500 храмів ПЦУ.
  5. Особистий кабінет – дозволяє пріоритезувати інформацію, обравши стартовий екран; отримувати нагадування про важливі події в парафії чи церкви; є можливість онлайн-чату зі священником.

Крім того, ПЦУ презентувала документальний серіал про храми, який у вересні покажуть у соціальних мережах Facebook та YouTube.

«Це перший застосунок ПЦУ, що об’єднує одразу кілька різнопланових тем та на основі якого церква в майбутньому планує розвивати свою присутність у цифровому просторі. Перший реліз застосунку для нас має, зокрема, тестовий характер, ми прагнемо почути вірних, яку інформацію про церкву та від церкви вони хотіли б мати у своєму смартфоні. Вже сьогодні для наступного релізу ми плануємо втілити більше можливостей, у першу чергу духовної підтримки, доповнення календаря проповідями Блаженнійшого Митрополита Епіфанія та цікавою інформацією з історії свят. Карта — як живий організм, буде постійно оновлюватися та доповнюватися»,  сказав архієпископ Євстратій.

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь