A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ПЦУ ЗАПУСТИЛА МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК «МОЯ ЦЕРКВА

Дата: 17.11.2021 15:01
Кількість переглядів: 642

У застосунку міститься п’ять розділів:

  1. Новини.
  2. Молитви – щоденні ранкові та вечірні молитви, які можна перелистувати, як у книзі.
  3. Календар, у якому відображені церковні свята чи важливі події, а про найбільші свята застосунок нагадуватиме через пуш-повідомлення. Розділ працює офлайн.
  4. Карта храмів ПЦУ – організована на основі гугл-карт, що дозволяють бачити найближчі храми та шукати їх за назвою чи населеним пунктом. У додатку є інформація про розташування, розклад богослужінь, храмове свято та контакти кожного храму, а також розширена інформація про кафедральні храми ПЦУ. Нині база даних налічує понад 4 500 храмів ПЦУ.
  5. Особистий кабінет – дозволяє пріоритезувати інформацію, обравши стартовий екран; отримувати нагадування про важливі події в парафії чи церкви; є можливість онлайн-чату зі священником.

Крім того, ПЦУ презентувала документальний серіал про храми, який у вересні покажуть у соціальних мережах Facebook та YouTube.

«Це перший застосунок ПЦУ, що об’єднує одразу кілька різнопланових тем та на основі якого церква в майбутньому планує розвивати свою присутність у цифровому просторі. Перший реліз застосунку для нас має, зокрема, тестовий характер, ми прагнемо почути вірних, яку інформацію про церкву та від церкви вони хотіли б мати у своєму смартфоні. Вже сьогодні для наступного релізу ми плануємо втілити більше можливостей, у першу чергу духовної підтримки, доповнення календаря проповідями Блаженнійшого Митрополита Епіфанія та цікавою інформацією з історії свят. Карта — як живий організм, буде постійно оновлюватися та доповнюватися»,  сказав архієпископ Євстратій.

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь