Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ШАНОВНІ ПРАЦІВНИКИ ТА ВЕТЕРАНИ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ!

Дата: 19.11.2021 12:44
Кількість переглядів: 297

  З почуттям глибокої поваги і шани прийміть від імені виконавчого комітету селищної ради, депутатського корпусу та від мене особисто щирі вітання з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

  Це свято об’єднує усіх, хто розумом і руками, серцем і душею щодня долучається до аграрних справ, хто з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу не тільки нашої громади, а й всієї країни – хліборобів, механізаторів, агрономів, тваринників, фермерів.

  Ваші працьовиті руки, природна мудрість, невсипуща працездатність, багатий досвід живлять сьогодні українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі - мир і спокій.

  Незважаючи на негаразди, складні погодні умови, Ви робите все, аби вчасно посіяти, доглянути, зібрати вирощений урожай, забезпечити мешканців нашої громади необхідною продовольчою продукцією. За це Вам честь і хвала.

  Нехай же Ваші зусилля завжди увінчуються вражаючими результатами, нехай посухи та зливи минуть Ваші угіддя, а врожай перевищує найсміливіші задуми.

  Спасибі Вам за нелегку і водночас потрібну всім нам працю!

 

З повагою, Дубов’язівський селищний голова

Леонід БІЛИК

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь