A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

На підтримку української армії - 402 млн грн від платників податків Сумщини

Дата: 19.11.2021 13:59
Кількість переглядів: 259

Начальник Головного управління ДПС у Сумській області Наталія Кіяшко під час спілкування з представниками бізнес-спільноти області відзначила активно-позитивну позицію роботодавців, які з розумінням виконують свій громадянський обов’язок як перед державою, так і перед тими, хто сьогодні захищає незалежність та єдність нашої країни.

Керівник податківців області наголосила, що за період січня-жовтня 2021 року платники податків Сумщини перерахували до державного бюджету майже 402,1 млн грн військового збору. Ця сума перевищує показник відповідного періоду минулого року на 75,3 млн грн (23,0 відсотка).

Тільки в жовтні поточного року було сплачено 44,1 млн гривень військового збору, що більше показника аналогічного періоду 2020 року на 4,4 млн гривень.

«Платниками військового збору є фізичні особи – резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і іноземні доходи, нерезиденти з доходами, отриманими в Україні, та податкові агенти. Ставка податку – 1,5 відсотка від об’єкта оподаткування (загальний місячний або річний оподатковуваний дохід). Військовий збір у повному обсязі перераховується до Державного бюджету» - проінформувала Наталія Кіяшко.

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь