A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ПЛІДНО ТА НАСИЧЕНО ПРОЙШЛА РОБОТА ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 20.11.2021 17:20
Кількість переглядів: 283

18 листопада відбулось засідання виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради, в ході якого було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Зокрема, схвалено проєкти рішень про бюджет селищної ради на 2022 рік, про програми соціально-економічного розвитку громади на наступний рік та підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім» на 2022-2024 роки.

Ряд програм сфери соціального захисту населення одноголосно підтримані членами виконкому. Вони стосуються компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян, які мешкають на території селищної ради, виплати компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на 2022 рік, виплати у 2021 році щомісячної стипендії інвалідам війни і учасникам бойових дій, яким виповнилося 90 років і більше, відшкодування на житлово-комунальні послуги особам з інвалідністю по зору, захворюванням хребта та спинного мозку на 2022 рік, відшкодування вартості проїзду хворим з хронічною нирковою недостатністю мешканцям селищної ради, що проходять курс гемодіалізу в районній лікарні на наступний рік.

Крім цього, затверджено оновлений склад опікунської ради і Положення до неї, підведено підсумки роботи Комунального закладу «Дубов’язівська публічна бібліотека» (доповідала директор закладу Олена ПУТРАШ) та визначено склад штабу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на території Дубов’язівської територіальної громади.

Також було розглянуто та підтримано важливі питання освітньої, культурної, земельної сфери, благоустрою та служби у справах дітей.

Загалом, засідання виконавчого комітету пройшло конструктивно, злагоджено і результативно.

Повний перелік рішень буде додатково опубліковано на офіційному сайті селищної ради (https://dbv-gromada.gov.ua) у розділі «Виконавчий комітет».

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь