A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ГРОМАДИ!

Дата: 21.11.2021 09:30
Кількість переглядів: 319

Від імені виконавчого комітету селищної ради, депутатського корпусу та від мене особисто прийміть найщиріші вітання з нагоди молодого, але вже загартованого у полум’ї двох революцій державного свята - Дня Гідності та Свободи!

Ця дата, 21 листопада, не є випадковою, бо саме вона ознаменувала початок двох непересічних подій в новітній історії України, що назавжди змінили її обличчя: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).

Події, що відбувались з нашим суспільством на зламі 2013-2014 років та відбуваються сьогодні, мають доленосне значення для України та українців. Це надзвичайно важкий період та іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи.

Ми, українці, маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

Сьогодні всі, кому небайдужа доля рідної держави, повинні об’єднати свої зусилля і працювати задля розбудови вільної, демократичної і заможної України. Ми маємо сьогодні гуртуватися і підтримувати один одного, і ні на хвилину не забувати про наших воїнів, які сьогодні на передовому рубежі утримують навалу російських окупантів та роблять все можливе для відновлення територіальної цілісності України, адже любов до Вітчизни надає сил у боротьбі за свободу, право на світле майбутнє для нас і наших нащадків.

Тож нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у ваших домівках і не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави.

З повагою, Дубов’язівський селищний голова

Леонід БІЛИК

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь