A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ПРОЙШЛА ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 22.11.2021 13:25
Кількість переглядів: 319

В ході щотижневої апаратної наради з начальниками відділів та керівниками структурних підрозділів селищної ради підсумували основні робочі теми попереднього тижня.

Директор КНП "Дубов'язівська АЗП-СМ" Анатолій МАНЯК проінформував присутніх щодо повільного зменшення кількості випадків захворювання на коронавірусну хворобу серед населення громади. Він відзначив, що станом на ранок 22 листопада показник вакцинації серед громадян складає майже 74%.

Як наголосив Дубов'язівський селищний голова Леонід БІЛИК, темпи вакцинування не мають знижуватися навіть за вищезазначених умов, адже критичними рівні захворювання ставали лише тоді, коли люди починали легковажно ставитися до карантинних норм, обмежень та нехтували елементарними правилами гігієни в умовах пандемії.

За словами начальника відділу освіти, молоді та спорту Юрія БІЛАНА, відсьогодні згідно протоколу позачергового засідання Сумської обласної комісії ТЕБ та НС №18 від 19.11.2021 року дозволено відновлення очної форми навчання школярів 1-11 класів та ДНЗ з дотриманням суворих карантинних норм серед вчителів, учнів та батьків.

Очільник громади доручив керівнику відділу щоденно здійснювати моніторинг ситуації у школах та захворюваності серед усіх учасників навчального процесу без виключення.

Також в ході нараді окреслювали важливі питання, які стосувалися соціальної сфери, медицини, культури, благоустрою, а також освіти та фінансів.

Селищним головою були надані відповідні доручення згідно поставлених завдань.

 

Фото без опису

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь