A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

«НІ – НАСИЛЬСТВУ НАД ЖІНКАМИ!»: У ДУБОВ’ЯЗІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ПРОЙШЛА ІНФОРМАЦІЙНА КАМПАНІЯ ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ БОРОТЬБИ ЗА ЛІКВІДАЦІЮ НАСИЛЬСТВА ЩОДО ЖІНОК

Дата: 25.11.2021 14:50
Кількість переглядів: 288

  Сьогодні у приміщенні головного офісу Дубов’язівської селищної ради (с. Сім’янівка) відділом соціального захисту населення була організована змістовна інформаційно-просвітницька кампанія до Міжнародного дня боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок.

   Більшість випадків насильства над жінками відбувається, як це не сумно, в сім’ї. І тут мова йде не тільки про фізичне насильство, а й його латентні форми: сексуальне, економічне та психологічне. Домашнє насильство носить прихований характер, тому що ані жертви, ані їхні кривдники не готові розповісти про проблему сім’ї за її межами.

   Саме тому першим кроком до подолання цієї проблеми має стати її усвідомлення, як суспільством в цілому, так і кожним окремим громадянином. Необхідно змінювати терпиме, а іноді й байдуже ставлення суспільства до насильства. Кожен з нас має сказати «Стоп! Насильству» у власній родині. Адже сім’я – це саме те місце, яке має бути світлим затишком, острівцем безпеки і комфорту у нашому досить бурхливому світі, де тебе розуміють і поважають, де можна нікого не боятися і почуватися вільно кожному – і маленькій людині, і дорослому, і особі літнього віку.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь