Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ!

Дата: 03.12.2021 07:56
Кількість переглядів: 277

Відзначаючи щороку 3 грудня Міжнародний день людей з інвалідністю, прогресивне людство засвідчує цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги. Цей день покликаний, щоб ми уважніше придивилися до тих, хто живе з нами поруч, і простягли руку тому, хто потребує допомоги.

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і дбати та пам'ятати про них не тільки 3 грудня, а й протягом всього року, бо саме ставлення до громадян з особливими потребами визначає ступінь цивілізованості суспільства.

Мужність людей, які незважаючи на фізичні вади, випромінюють оптимізм та мають нестримну жагу до життя, мають бути взірцем для багатьох здорових людей. Адже незважаючи ні на що, вони живуть повноцінним і активним життям, займаються спортом, творчістю та громадською діяльністю. Ми пишаємося ними, захоплюємось їхніми мужністю, силою духу і залізною волею.

Тому від імені виконавчого комітету селищної ради, депутатського корпусу та від себе особисто хочеться побажати їм витримки, здоров’я, оптимізму, відчуття турботи та порозуміння з боку суспільства. Дякую Вам за терпіння, вміння мудро приймати всі виклики долі і не падати духом!

Я вдячий всім, хто опікується нашими особливими земляками, адже надання їм щоденної підтримки й допомоги – це справжній вияв людяності та любові до ближнього.

Виняткове почуття обов’язку, доброта, чуйність та щедрість душі приносять Вам заслужену повагу і людську шану. Нехай піклування про ближнього, співчуття і милосердя стануть нормою нашого повсякденного життя. Міцного Вам здоров’я, щастя, благополуччя, терпіння і порозуміння!

З повагою,

Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь