A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

У ДУБОВ’ЯЗІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ДІТИ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ ОТРИМАЛИ ПОДАРУНКИ ВІД СПОНСОРІВ

Дата: 03.12.2021 18:48
Кількість переглядів: 379

Сьогодні вся міжнародна спільнота відзначає День людей з інвалідністю.
 
Це чудова нагода пригадати усім, що допомога, рівні можливості, гідність, увага, людяність і турбота – це не порожні слова. Від них залежить рівень цивілізованості нашого суспільства.
 
Відділом соціального захисту населення Дубов’язівської селищної ради був проведений аналіз щодо вивчення індивідуальних особливостей дітей з вадами здоров’я.
 
Завдяки спонсорам, які відгукнулися на наше прохання та долучилися до великої справи, таким дітям були надані продуктові набори.
 
Хочемо висловити щиру подяку депутатам селищної ради, керівникам ТОВ «Агро -Поліс», ТОВ «АФ Довіра», ТОВ «АГРО -ПОЛІС» ФІЛІЯ «ЖОВТНЕВЕ», ФОП «Журид О.С.», ТОВ «Вітчизна», ТОВ «Молоко Вітчизни», ТОВ «БІО ЛАТ», ФОП «Іщенко О.П.».
 
Як відомо, кожна людина, проживши своє життя, залишає певну згадку про себе на цій землі: хто на віки збудував прекрасні архітектурні споруди, хто створив чудові художні полотна, хто був покликаний навчати і виховувати, а хто своєю повсякденною працею, звичайною і водночас такою потрібною, вносив свій вклад у швидкоплинний потік життя. І всі ці люди в усі часи творили добро — добро для кожного, добро для всіх, добро для народу. Таких людей раніше називали доброчинниками , благодійниками, меценатами, а зараз спонсорами.
 
Дуже приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим і роблять це безкорисливо, доброзичливо та від щирого серця. У народі кажуть, що добра людина - це щаслива людина. І добро обов'язково повертається до того, хто його віддає.
 
Щиро сподіваємося, що у Вашому житті буде багато успіхів, а всі труднощі зможете з гідністю подолати! Бажаємо вірної дороги життя, багато сил і впевненості, щоб не збитися з неї, і багато благ на цьому шляху! Всього найкращого Вам і вашим близьким!
 
А вам, наші маленькі герої, легкої долі, належної підтримки та вірних друзів. Нехай Життя завжди повертається до Вас світлою стороною, а ми зі свого боку намагатимемося робити усе від нас залежне, аби відкоригувати, підтримати та допомогти вашим здібностям і талантам зайняти достойне місце у соціумі.
 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь