A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

В ХОДІ РОБОЧОЇ НАРАДИ СФОРМОВАНІ ЗАВДАННЯ НА ПОТОЧНИЙ ТИЖДЕНЬ

Дата: 06.12.2021 10:46
Кількість переглядів: 301

В ході апаратної наради з начальниками відділів та керівниками структурних підрозділів виконавчих органів обговорили напрямки роботи на поточний тиждень, підсумовуючи попередній.

За словами директора КНП «Дубов’язівська АЗП-СМ» Анатолія МАНЯКА ситуація з захворюваністю на території громади поступово виходить на рівень стабілізації. Темпи вакцинації йдуть в штатному режимі, у пунктах щеплення вакцина наявна у достатній кількості за винятком вакцини Astra Zeneka, що відсутня нині по всій території України.

Крім цього, керівник повідомив, що вже на наступному тижні відбудеться аукціон на визначення переможця з метою розміщення аптеки у смт. Дубов’язівка, що є важливим кроком у забезпеченні комфортного та безперебійного доступу населення до ліків.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Юрій БІЛАН зазначив, що протягом минулого тижня здійснювався моніторинг роботи закладів освіти, який буде продовжуватись, а їх керівникам надаються відповідні рекомендації.

Також окремо відзначили оперативну та злагоджену роботу відділу соціального захисту населення та Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» при реалізації заходів до Міжнародного дня людей з інвалідністю, в ході якої діти з особливими потребами отримали подарунки від спонсорів, а дорослі – безкоштовні перукарські послуги.

За підсумками робочої наради селищним головою були надані відповідні доручення та пропозиції.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь