A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ПРИВІТАННЯ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЛЕОНІДА БІЛИКА З ДНЕМ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 07.12.2021 10:20
Кількість переглядів: 319

Шановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування Дубов’язівської селищної ради, депутати селищної ради усіх скликань!

День місцевого самоврядування – це свято нашої територіальної громади, свято кожного її мешканця, адже разом ми громада, що вирішує питання місцевого значення, які відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові кожного населеного пункту, забезпеченні його життєдіяльності. На наших власних плечах лежить відповідальність за благоустрій громади, підвищення якості адміністративних послуг, реалізація задумів та перспективних планів - тобто підвищення рівня життя всіх жителів громади.

Органи місцевого самоврядування найближче стикаються з повсякденним життям і потребами громадян. Саме до них в першу чергу звертаються люди зі своїми проблемами й потребами. Від їх здатності вирішувати ці проблеми, професіоналізму та відповідальності багато в чому залежить авторитет влади.

Значним є внесок у становлення і розвиток місцевого самоврядування нашої селищної ради ветеранів, які значну частину свого життя присвятили роботі в селищній раді, за що їм велика вдячність та повага.

Сподіваюсь, що ваш багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас. Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю додають усім нам сили та наснаги.

Бажаю від щирого серця – усім, хто працює на благо громади, відстоює їхні запити та інтереси, міцного здоров’я, великого щастя, родинного затишку та здійснення всіх Ваших життєвих мрій і сподівань. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення та нових ідей для процвітання нашого краю!

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь