A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

«СУМИГАЗ ЗБУТ» ПРОПОНУЄ МАЛОМУ ТА СЕРЕДНЬОМУ БІЗНЕСУ ЗАФІКСУВАТИ ЦІНУ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ У І КВАРТАЛІ 2022 РОКУ

Дата: 09.12.2021 14:59
Кількість переглядів: 311

Постачальник енергоресурсів ТОВ «Сумигаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», пропонує компаніям категорії малого та середнього бізнесу укласти договір постачання електроенергії на перший квартал 2022 р. за тарифом «Фіксований».

Обравши цей варіант, клієнти компанії можуть захистити себе від коливання цін на оптових ринках електроенергії протягом найхолоднішої пори року і мати стабільну ціну до кінця березня.  

Пропозиція діє для споживачів групи Б, тобто для тих, хто не має засобів погодинного обліку електроенергії,  на території об’єднаної енергосистеми (ОЕС) України.

«Перевагою тарифу «Фіксований» є зручність планування обсягу витрат на електроенергію в умовах суттєвого коливання ціни на ринку на добу наперед (РДН). Зокрема, за даними Оператора ринку, середньозважена ціна на РДН останні два місяці суттєво зростала: у жовтні – на 25% у порівнянні з вереснем, у листопаді – на 22% у порівнянні з жовтнем», говорить начальник відділу продажів юридичним особам Ірина Закаблук.

Компанія вперше запропонувала тариф «Фіксований» у липні цього року. Клієнти, які скористалися можливістю та уклали договори на постачання електроенергії за цим тарифом у попередні періоди, вже встигли оцінити його переваги.

Укласти договір за тарифом «Фіксований» на перший квартал 2022 р. представники малого та середнього бізнесу можуть до 13 грудня 2021 р. Клієнт самостійно обирає найбільш зручний для нього спосіб оплати з трьох – передплата, подекадна оплата або ж післяплата.

Детальніше проконсультують менеджери компанії:  

  • у Сумах  (067) 543 12 27
  • у Шостці – (067) 501 48 30
  • у Конотопі – (067) 543 11 80
  • у Ромнах – (067)  543 11 79
  • в Охтирці – (067) 681 42 97  

Стежити за актуальною інформацією з питань постачання електроенергії можна  на офіційному сайті постачальника ТОВ «Сумигаз Збут» у розділі «Для бізнесу» та на Фейсбук-сторінці.

Довідка. ТОВ «Сумигаз Збут» понад шість років стабільно та безперебійно забезпечує клієнтів енергоресурсами. Компанія провадить господарську діяльність на підставі ліцензії на постачання природного газу від № 633 від 11.05.2017 та електроенергії № 1119 від 17.06.2020 року.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь