A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ШАНОВНІ ЛІКВІДАТОРИ АВАРІЇ НА ЧОРНОБИЛЬСЬКІЙ АЕС!

Дата: 14.12.2021 09:19
Кількість переглядів: 317

Аварія на Чорнобильській АЕС – найбільша в історії світової ядерної енергетики. Трагедія залишила опалимий слід у серцях усіх українців. Ті, хто з перших хвилин катастрофи стали на боротьбу з невидимим ворогом – справжні Герої. Цей подвиг неможливо переоцінити – як не можна переоцінити і значення того, що вони зробили.

Саме 14 грудня було офіційно повідомлено про завершення будівництва саркофагу над зруйнованим у результаті вибуху четвертим енергоблоком ЧАЕС. Чорнобиль – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків: пожежників, експлуатаційного персоналу Чорнобильської атомної електростанції, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. У 1986 році ліквідатори аварії на Чорнобильській АС здійснили неоціненний подвиг. Свідомі свого обов’язку і високої відповідальності перед майбутніми поколіннями, вони самовіддано, жертовно і без примусу ступили в ядерний вогонь та приборкали його, назавжди вкарбувавши свої імена в історію.

Тож від імені виконавчого комітету селищної ради, депутатського корпусу та від себе особисто висловлюю щиру вдячність та низький уклін перед тими, хто поклав своє життя та здоров’я на алтар порятунку десятків мільйонів людей. Cвітла і вічна пам’ять загиблим героям-ліквідаторам та тим, хто відійшов у Вічність опісля!

Шановні ліквідатори! Зичимо вам і вашим рідним міцного здоров'я, життєвої енергії, щастя, добра та злагоди, спокою та довгих років життя!

Шановні жителі громади! Для нас усіх ця катастрофа має початок, але не має кінця. Цінуймо і бережімо Землю, ставмося з повагою до всього, дарованого природою, будьмо мудрими та раціональними!

З повагою, Дубов’язівський селищний голова

Леонід БІЛИК

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь