A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

У ГОЛОВНОМУ ОФІСІ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПРОЙШЛО НАВЧАННЯ ПРАЦІВНИКІВ З ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ

Дата: 14.12.2021 16:08
Кількість переглядів: 400

Сьогодні у головному офісі Дубов’язівської селищної ради відбулось навчання з пожежної безпеки працівників органів місцевого самоврядування представниками Конотопського районного ГУ ДСНС України в Сумській області.

Як зазначив провідний інспектор Володимир БОРУТА, нехтування правилами безпеки призводить до того, що у житлових будинках пожежі виникають значно частіше. Їх аналіз частіше показує, що винуватцями більшості з них є самі мешканці, які зневажають правилами пожежної безпеки.

Найчастішими випадками пожеж у побуті є необережне поводження з вогнем, палінням у ліжку в нетверезому стані, перевантаження електромережі.

За словами провідного фахівця Конотопського районного ГУ ДСНС України в Сумській області Андрія ЛОГВИНА пожежно-рятувальні підрозділи працюють в посиленому режимі, адже випадки займання трапляються постійно і реагувати на них потрібно без зволікань. Тим паче, на порозі новорічні свята, які традиційно подвоюють або навіть потроюють кількість подібних випадків.

В ході навчання було звернено увагу на правильність використання первинних засобів пожежо-гасіння та на порядок дій при виникненні пожежі.

Серед ключових питань обговорювались основні причини виникнення пожеж, основні нормативно-правові акти з питань пожежної безпеки, відповідальність за порушення вимог пожежної безпеки, перелік основних документів з питань пожежної безпеки для закладів, протипожежний режим.

Також було розглянуто основні вимоги пожежної безпеки до утримання території, будівель, приміщень та споруд, електроустановки, вимоги пожежної безпеки для приміщень різного призначення.

Крім цього, представники ДСНС відвідали Дубов’язівський ліцей та обговорили аспекти популяризації пожежної безпеки серед учнів навчальних закладів громади.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь