A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

У СМТ. ДУБОВ’ЯЗІВКА ВАНДАЛИ ЗРУЙНУВАЛИ БЕТОННУ ОГОРОЖУ ТА ПОШКОДИЛИ НОВОРІЧНУ ЯЛИНКУ

Дата: 20.12.2021 13:45
Кількість переглядів: 257

Цими вихідними у смт. Дубов’язівка невідомими особами було зруйновано декілька секцій бетонної огорожі поблизу Обеліска Слави загиблих воїнів та пошкоджено світлову ілюмінацію на новорічній ялинці в парку біля Дубов’язівського ліцею.

Працівники поліції, що прибули на місце пригоди, оглянули та задокументували факт вандалізму. Наразі встановлюються всі деталі та визначається коло учасників даного інциденту. Винні понесуть повну відповідальність перед законом.

Також додатково звертаємося до можливих свідків вищезазначеного дійства про можливість анонімного надання будь-якої інформації щодо події або осіб, що може допомогти швидшому розслідуванню цієї дуже неприємної ситуації.

Як бачимо, свято Миколая для певних осіб – це черговий спосіб довести свою аморальність, відсутність будь-якої совісті та гнилість душі. Вони не розуміють поняття «зроблено для людей», їм дуже хочеться знайти привід знищити навіть найменше суспільне благо під впливом алкоголю та «приколу». І можливо, тоді їм було весело нищити чуже майно, але чи зупиняться вони на цьому? Чи не перейдуть у більш радикальне русло по відношенню вже своїх односельчан? Ми цього не знаємо. Але знаємо одне: на подібні випадки не потрібно закривати очі, адже бездіяльність породжує кримінал. Тому всіх небайдужих просимо долучатися до з’ясування всіх обставин інциденту.

Працювати для людей легше, коли люди підтримують, а не руйнують!

 

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь