A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУЛАСЬ АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 20.12.2021 21:59
Кількість переглядів: 301

Сьогодні вже традиційно відбулась апаратна нарада керівництва селищної ради з начальниками відділів та структурних підрозділів, в ході якої відзвітовано про проведену роботу за минулий тиждень, порушено проблемні питання, які виникли в ході їх виконання та окреслені завдання на тиждень поточний.
 
За словами заступника директора КНП «Дубов’язівська АЗПС-СМ» Альони ІВЛЄВОЇ темпи вакцинації рекордно знизились, що викликає серйозні побоювання, адже на порозі нова хвиля спалаху захворюваності на Covid-19 і ризик залишитись в «червоній» зоні епідеміологічної небезпеки збільшиться. На сьогодні доступні вакцини Moderna та AstraZeneka, також пункти щеплення забезпечуються ПЛР-тестами.
 
Очільник громади Леонід БІЛИК вчерговий раз наголосив на необхідності вакцинації, в іншому випадку новорічні свята можуть пройти під маскою жорсткіших обмежень через спалах корона вірусу як в межах громади, так і області загалом.
 
Окрім цього, говорили і про нагальні питання благоустрою, освіти, культури, соціального захисту та надання послуг населенню.
 
Селищний голова ознайомився з ходом опалювального сезону у закладах соціальної сфери, надав низку доручень начальникам відділів щодо своєчасного забезпечення вищезазначених закладів твердим паливом.
 
Також у зв’язку зі значним зниженням температури повітря у найближчі дні прийнято рішення налагодити повноцінну роботу пунктів обігріву на території Дубов’язівської селищної ради.
 
В підсумку наради всі структурні підрозділи та відділи отримали необхідні рекомендації згідно поставлених завдань.
 
Фото без опису
 
Фото без опису

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь