A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

КОЛИ В ДУШІ ДОБРО ПАЛАЄ – НАВКОЛО ЩАСТЯ ЛИШ ЗРОСТАЄ!

Дата: 25.12.2021 19:30
Кількість переглядів: 400

Насичений подіями рік добігає кінця і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю.

Немає, напевне, такої дитини, яка б не чула про Святого Миколая. Це найбажаніший день у році для дітлахів – малеча напередодні пише до нього листи зі своїми побажаннями. Дорослі ж цього дня мають можливість зробити диво, яке порадує дітей та зробить їхнє життя цікавішим.

У народі кажуть: «Творіть добро і вам воздасться». Роблячи добрі справи безкорисливо, ми допомагаємо комусь поліпшити своє життя, а значить, міняємо і весь цей світ в цілому. Як багато значать для нас, а особливо, маленьких діток, добре слово і щира участь. Не потрібно намагатися допомогти всім і кожному, але проста турбота, маленькі і безкорисливі прояви уваги у різних формах – це вже сильно змінить наш світ. Україна буде щасливою тоді, коли кожна її дитина відчує турботу і підтримку.

Від імені Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА, виконавчого комітету селищної ради, відділу освіти, молоді та спорту висловлюємо найщирішу подяку за матеріальну підтримку та подароване дітям свято, за справжню благодійність депутату Дубов’язівської селищної ради В.В. Бабенку, ТОВ «Молоко Вітчизни» (генеральний директор Ф.Г. Рошка), ТОВ «Вітчизна» (генеральний директор С.В. Чижик), ТОВ «БІО ЛАТ» (генеральний директор Т.Т. Федоренко), ТОВ «АГРО ПОЛІС» (директор Р.М. Лозовицький), ТОВ «СЕКТОР АГРОКОН» (директор В.П. Литвиненко), ТДВ "КОНОТОПАГРОПОСТАЧ" (керівник: Ю.В. Польовик), АФ «Козацька» (директор В.Г. Гала), АФ «Довіра» (директор Д.А. Кулешов), ПП «Хлібзавод Дубов’язівський» (директор О.О. Підлипенець), СФГ «Віталія» (директор В.П. Думенко), ТОВ «Хлібодар» (директор О.А. Мусієнко), ФОП Гамула Є.А., ФОП Сніжко Т.М., ФОП Шушукова (А.І. Олексенко), ФОП Мандрика В.М., ФОП Ведмідь В.П., ФОП Барабаш А.М.

Зичимо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку.

Нехай усі життєві дороги ведуть Вас до успіхів. Шани і поваги Вам від людей! Нехай Новий рік принесе Вам багато нових звершень, мудрих рішень та дій на блага інших людей, а Різдвяна зірка зігріє Вашу душу теплом надії, віри та любові!

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь