Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ДЕПУТАТИ ФРАКЦІЇ «СЛУГА НАРОДУ» ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВІДЗВІТУВАЛИ ПРО ПРОРОБЛЕНУ РОБОТУ ЗА 2021 РІК

Дата: 29.12.2021 11:50
Кількість переглядів: 324

Рік 2021 добігає кінця і саме час робити підсумки досягнутого, представляти успішні зрушення, аналізувати помилки та окреслювати плани дій надалі.

Депутатами фракції «СЛУГА НАРОДУ» Дубов’язівської селищної ради проведено звіт про виконання депутатських повноважень за минулий рік. За звітний період ними було взято участь у 14 пленарних засіданнях сесій селищної ради, в ході яких обговорено та вирішено 1224 питання, з них не прийнято 136.

Було підтримано впровадження програми попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування на 2022-2024 роки, що є значним позитивним кроком у реалізації підтримки вищезазначених категорій дітей з боку органів місцевого самоврядування. Прийнято Програму «Поліцейський офіцер громади», згідно якої вже з наступного року поліцейські обов’язки на території громади будуть виконувати новопризначені офіцери-правоохоронці.

Для забезпечення успішного функціонування у 2022 році таких напрямів діяльності, як освіта, культура, соціальний захист, медицина, благоустрій було одноголосно затверджено ряд ключових програм, зокрема, програму «Молодь Дубов’язівської селищної ради на 2022-2024 роки», програму розвитку фізичної культури та спорту на 2022 рік, програму соціального захисту окремих категорій населення селищної ради, програми «Питна вода на території Дубов’язівської селищної ради на 2022 рік», «Поводження з твердими побутовими відходами», «Розвиток туризму у Дубов’язівській селищній раді на 2022 рік» тощо.

Низка програм у сфері соціального захисту населення, що була підтримана депутатами, спрямована на забезпечення підтримки пільгових категорій громадян, компенсації їм пільгового перевезення та виплат особам, які надають соціальні послуги на території селищної ради.

Ключовим аспектом діяльності кожного народного обранця є зустріч з виборцями в округах, під час яких вивчається громадська думка щодо різноманітних нагальних і першочергових питань.

Зокрема, жителів Дубов’язівської територіальної громади хвилювали питання контролю за водопостачанням та якістю питної води для населення, забезпечення балонним газом, відновлення автобусного сполучення, питання медичного обслуговування, ремонту доріг, благоустрою населених пунктів, своєчасного очищення доріг від снігу у зимовий період, забезпечення законності та охорони порядку. Також звернення громадян стосувалися і вирішення особистих питань. Варто відзначити, що депутати фракції «СЛУГА НАРОДУ» регулярно надають всі необхідні розяснення та консультації в повній мірі по кожному зверненню.

Основними завданнями у здійсненні депутатської діяльності народні обранці вбачають у забезпеченні своєчасного, обгрунтованого вирішення звернень та скарг громадян, вивчення причин, які породжують скарги і внесення своїх пропозицій до відповідних органів влади щодо їх усунення. Дивлячись вперед, депутати розуміють, що ще багато потрібно зробити. Численні виклики сьогодення постійно формують все нові і нові перепони, а завдання депутатів – знаходити оптимальні шляхи їх розвязання.

 

Фото без опису

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь