Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

РЕАЛІЗАЦІЯ ВАЖЛИВИХ ПРОЄКТІВ В ПРІОРІТЕТІ: НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ МАКСИМ ГУЗЕНКО З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКУ СЕЛИЩНУ РАДУ

Дата: 29.12.2021 15:57
Кількість переглядів: 369

Сьогодні з робочим візитом Дубов’язівську селищну раду відвідав народний депутат України Максим ГУЗЕНКО.

В ході зустрічі з Дубов’язівським селищним головою Леонідом БІЛИКОМ традиційно обговорювались ключові питання співпраці у реалізації важливих проєктів на території громади. А діяльність тут не обмежується лише словами. Як результат спільної роботи керівництва селищної ради та народного депутата, наша територіальна громада отримала новий трактор разом з усім необхідним до нього обладнанням, зокрема, причіпом, навантажувачем, сніговим відвалом, що так необхідно у вирішенні численних проблем благоустрою населених пунктів селищної ради.

Максим Васильович разом із помічниками Віталієм ДЕМИДКОМ та Владиславом КОСТЕНКОМ оглянули новітню техніку в дії. Водій з багаторічним стажем Борис МОСКАЛЕНКО наочно продемонстрував можливості новенького трактора та розповів про основні переваги його роботи.

Леонід БІЛИК відзначив, що тепер спектр робіт відділу житлово-комунального господарства та благоустрою зможе охопити більший масштаб, адже простоювати техніка точно не буде ні дня.

«Роботи дуже багато і будемо намагатись виконувати її по максимуму» - наголосив очільник громади. Вартість вищезазначеної техніки 1 млн. грн.

Варто зазначити, що завдяки активному сприянню Максима ГУЗЕНКА наша громада змогла реалізувати вже низку проєктів і продовжує роботу в напрямі розвитку. Один з таких проєктів є дитячий майданчик у с. Чернеча Слобода, що вже закуплений коштами народного депутата в сумі 136 тис. грн. та буде призначений для активних ігор і корисного проведення часу, спрямованого на фізичний, соціальний розвиток підростаючого покоління.

 

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь