Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НОВОРІЧНА АТМОСФЕРА ТА ПІДСУМКИ РОБОТИ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЗА РІК: У СІМ’ЯНІВСЬКОМУ СІЛЬСЬКОМУ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ ВІДБУВСЯ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ

Дата: 30.12.2021 23:49
Кількість переглядів: 365

Свято Нового року наповнене магічною атмосферою, здатною надихнути навіть запеклих скептиків. Чарівна природа, оповита снігом, і різдвяні пісні, що ллються звідусіль, піднімають настрій. Зимова погода дарує відчуття спокою і радості.

Не менш казковою та урочистою була сьогодні атмосфера у приміщенні Сім’янівського СБК – філії КЗ «Дубов’язівський центр культури і дозвілля». Тут в повітрі витала святкова новорічна магія, котру щедро дарували кожному глядачеві талановиті майстри своєї справи – пісенного-музичного та хореографічного мистецтва.

На заході були присутні Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК, заступники Наталія ГАРЯЧА та Олена БОХАН, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Тетяна МАШАЙ, начальники і працівники відділів, структурних підрозділів селищної ради та жителі села.

Вітальним словом до присутніх та підсумковим звітом своєї діяльності за 2021 рік звернувся очільник громади Леонід БІЛИК. Він відзначив ряд важливих здобутків у різних напрямках роботи, зокрема, освіті, благоустрою, котрі далися нелегкою працею в умовах пандемії корона вірусної хвороби та карантинних обмежувальних заходів. Дещо реалізовували власними коштами, більш масштабні проекти втілювались в життя завдяки активній співпраці з обласною владою та народним депутатом України Максимом ГУЗЕНКОМ.

Пріорітетною віхою залишається безкоштовне харчування дітей на території Дубов’язівської селищної ради – єдине по Сумській області. Вже відремонтована дорога загального користування місцевого значення Сім’янівка – Дубов’язівка – Курилівка – Сулими, де не проводились ремонтні роботи понад 40 років. Розпочато будівельні роботи у смт. Дубов’язівка по облаштуванню сучасного стадіону з різних видів спорту. Закуплено новий автобус для опорного навчального закладу - Дубов’язівський ліцей та подано заявку на придбання ще одного у 2022 році. Нещодавно отримала наша громада новий трактор з усім необхідним до нього обладнанням для потреб благоустрою населених пунктів.

Загалом, дуже багато проробленої роботи менших масштабів але не меншої ваги для життєдіяльності територіальної громади вцілому. Її не дуже помітно пересічному жителю, тільки без неї не було б нічого з вищезгаданого.

Підсумовуючи доповідь, Леонід Іванович привітав усіх з новорічними та різдвяними святами та побажав миру, благополуччя, сімейного затишку та здійснення найзаповітніших мрій.

Велика подяка організаторам, учасникам та усім, хто доклав зусиль для реалізації цього новорічно-запального свята.

 

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь