A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ПІДПИСАНО ДОГОВОРИ ПРО СПІВПРАЦЮ, ПОСТАВКУ ОБЛАДНАННЯ ТА МОЛОКА В ХОДІ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТУ «СІМЕЙНІ МОЛОЧНІ ФЕРМИ» НА ТЕРИТОРІЇ ГРОМАДИ

Дата: 31.12.2021 11:07
Кількість переглядів: 347

Сьогодні у головному офісі Дубов’язівської селищної ради відбулась зустріч селищного голови Леоніда БІЛИКА з представниками всеукраїнського проєкту «Сімейні молочні ферми» Олександром та Світланою ВЕРЕМІЙ і сільськогосподарським дорадником по Сумській і Полтавській області проєкту «СМФ» Анатолієм ШЕВЧЕНКОМ.

Цей проєкт має на меті реалізувати цілу мережу сімейних молочних ферм у кожній області України. Він відкриває ряд можливостей для створення власного бізнесу у селі. Ставши його учасником, фермери отримують повноцінну та різнобічну допомогу, в т.ч.: повний комплекс дорадчих послуг, допомогу у фінансуванні на придбання ВРХ, обладнання, реконструкцію корівників, а ще бухгалтерський та юридичний сервіс. Ініціатором даного проєкту виступає компанія Укрмілкінвест, котра має 10 років досвіду на ринку тваринництва і є засновником Кластеру «Натуральне молоко», який об’єднує молочних фермерів Західного регіону та Української кооперативної федерації – організації, що допомагає сімейним молочним фермам об’єднатися в кооперативи.

Як зазначив Анатолій ШЕВЧЕНКО, впровадження подібних молочних кооперативів несе важливу користь для інших ланок суспільства.

Зокрема, для держави та громади - це сплачені податки, нові робочі місця, розвиток регіону; для молочних фермерів – це розширення бізнесу, допомога в отриманні державних дотацій, відстоювання їх інтересів на державному рівні, а для молокопереробних підприємств це означає якісну сировину в необхідній кількості.

В підсумку зустрічі сторони підписали договори про співпрацю, поставку обладнання та молока.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь