A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ПРО АКТУАЛЬНЕ ГОВОРИЛИ НА ЩОТИЖНЕВІЙ АПАРАТНІЙ НАРАДІ

Дата: 10.01.2022 19:13
Кількість переглядів: 265

В ході щотижневої апаратної наради з керівниками відділів та начальниками структурних підрозділів виконавчих органів селищної ради обговорили ряд важливих питань життєдіяльності громади.
 
Як зазначив директор КНП «Дубов’язівська АЗП-СМ» Анатолій МАНЯК, вже розпочинає свою роботу аптека у смт. Дубов’язівка. Люди зможуть придбати необхідні ліки без довготривалих вартісних поїздок до міста. Процес відновлення роботи такого важливого для громадян закладу тривав довго і складно. Але на щастя, він завершився з позитивним результатом в першу чергу для людей. Селищний голова Леонід БІЛИК доручив очільник медицини проконтролювати роботу аптечного пункту задля вирішення проблемних питань на початковому етапі його діяльності.
 
Також Анатолій МАНЯК проінформував присутніх про хід підготовки кампанії до вакцинації дітей від поліомієліту, а також продовження вакцинації громадян від Covid-19.
 
За словами начальника відділу культури та туризму Тетяни ОСАДЧОЇ, триває підготовка заходів, приурочених Дню Соборності України. Формат їх проведення залежатиме від епідеміологічної ситуації в населених пунктах громади.
 
Начальник відділу освіти, молоді та спорту Юрій БІЛАН наголосив, що робота закладів освіти розпочалася вчасно та без затримок, а ситуація із захворюваністю серед вчителів і учнів в нормі, тому навчальний процес триватиме в звичному режимі.
 
За результатами наради були дані відповідні доручення.
 
Фото без опису
 
Фото без опису

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь