Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ПОБУТОВІ КЛІЄНТИ ТОВ «СУМИГАЗ ЗБУТ» Й НАДАЛІ СПОЖИВАТИМУТЬ ГАЗ ЗА ЦІНОЮ 7,99 ГРН ЗА КУБОМЕТР

Дата: 13.01.2022 10:43
Кількість переглядів: 448

Вартість газу для побутових клієнтів ТОВ «Сумигаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», у січні 2022 року становить 7,99 грн за кубометр. Постачальник зафіксував ціну на енергоресурс в рамках річних продуктів «Твій газ Річний» та «Твій газ Рівномірний платіж» до 30 квітня включно.

«Попри значні цінові коливання на європейському та українському енергетичних ринках, що спостерігалися протягом 2021 року, і які продовжуються у 2022, для побутових клієнтів ТОВ «Сумигаз Збут» вартість газу не зросте. Завдяки завчасно укладеним довгостроковим контрактам на закупівлю газу споживачі будуть забезпечені енергоресурсом за фіксованою вартістю до кінця опалювального сезону», - говорить директор ТОВ «Сумигаз Збут» Олександр Голуб.

Варто зауважити, що абоненти, які обрали тариф «Твій газ Рівномірний платіж» і щомісяця сплачують однакові суми незалежно від споживання, з початком опалювального сезону відчули суттєве «розвантаження» платіжок. За спожитий протягом листопада-грудня газ вони сплатили на 5,2 млн грн менше, ніж заплатили б, перебуваючи на базовому тарифі

У ТОВ «Сумигаз Збут» закликають вчасно розраховуватися за спожитий ресурс та нагадують, що рахунки можна сплачувати онлайн. Зробити це можна на сайті  компанії за допомогою кнопки «Сплатити за газ», а також у будь-якому зі зручних сервісів:  

 

  • Особистий кабінет на сайті 104.ua;
  • мобільний додаток 104.ua для Android та iOS;
  • чат-бот 7104ua у Viber та Telegram.

 

Водночас інші «газові» питання споживачі можуть вирішити через форму зворотного зв’язку на сайті ТОВ «Сумигаз Збут» або за номерами телефонів, що вказані у розділі «Контакти».

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь