A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУЛАСЬ ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 17.01.2022 22:17
Кількість переглядів: 208

Сьогодні в ході щотижневої апаратної наради з начальниками відділів та керівниками структурних підрозділів виконавчих органів селищної ради обговорили підсумки справ за попередній тиждень та окреслили напрямки роботи на поточний.
 
За словами директора КНП «Дубов’язівська АЗП-СМ» Анатолія МАНЯКА, ситуація із захворюваністю серед жителів громади починає погіршуватись. Варто нагадати, що нині Сумська область знаходиться в «помаранчевому» рівні епідеміологічної небезпеки, а за інформацією головного державного санітарного лікаря Ігоря КУЗІНА, вже у лютому очікується чергова хвиля зростання захворюваності на Covid-19. Наразі в зоні ризику залишаються літні люди 60+. Як зазначив Анатолій МАНЯК, станом на сьогодні вакциновано 38% вищезазначеної категорії людей.
 
Селищний голова Леонід БІЛИК доручив очільнику медицини вживати усіх заходів, щоб усі бажаючі вакцинуватись мали безперешкодну змогу це зробити. Також завершується підписання догорів з аптекою у смт. Дубов’язівка на пільгові рецепти для населення.
 
Керуюча справами (секретар) виконкому Тетяна МАШАЙ ознайомила усіх присутніх з рішенням виконавчого комітету про створення офіційної символіки Дубов’язівської селищної ради та проінформувала щодо деталей конкурсу, зміст якого буде опубліковано на офіційному веб-сайті Дубов’язівської селищної ради та у мережі Facebook.
 
Крім цього, триває робота по підготовці заходів до відзначення Дня Соборності України, який припадає на 22 січня. Формат проведення заходів буде залежати від епідеміологічної ситуації в громаді.
 
Також була розглянута низка питань сфери освіти, соціального захисту, благоустрою та надання адміністративних послуг.
 
За результатами наради були надані відповідні доручення і рекомендації.
 

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь