A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

РОЗМІР ДОПОМОГИ НА СУМЩИНІ ЗА ОДИН ДЕНЬ ЛІКАРНЯНОГО ЗРІС НА 11,8% ЗА ПІДСУМКАМИ РОКУ

Дата: 19.01.2022 13:10
Кількість переглядів: 216

Середньоденний розмір допомоги по тимчасовій втраті працездатності за підсумками 2021 року зріс на 11,8% порівняно з відповідним періодом 2020 року.

За підсумками року в середньому за один день перебування на лікарняному управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області виплачувало допомогу у розмірі 317,6 грн. При цьому за підсумками грудня 2021-го середній розмір вже складав 334,8 грн.

Розмір допомоги по тимчасовій втраті працездатності залежить від тривалості страхового стажу працівника та складає 50% середньої заробітної плати (якщо стаж не перевищує 3 років), 60% (при стажі від 3 до 5 років), 70% (від 5 до 8 років) і 100% (якщо стаж – понад 8 років, або за наявності пільг відповідно до законодавства).

Найбільший середньоденний розмір допомоги за лікарняними упродовж 2021 року був на Охтирщині (346,4 грн) та в місті Суми (344,1 грн). Найменший – на Шосткинщині (251,9 грн).

Дата фінансування допомог за лікарняними прямо залежить від дати подання роботодавцем заяви-розрахунку. Слідкувати за станом надання матеріального забезпечення застраховані особи можуть онлайн у телеграм-каналі Фонду https://t.me/socialfund.

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь