A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

УВАГА! ВІДДІЛ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ІНФОРМУЄ ГРОМАДЯН ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТЕХНІЧНИМИ ЗАСОБАМИ РЕАБІЛІТАЦІЇ (ДАЛІ - ТЗР) ТА МОЖЛИВІСТЬ ПОДАЧІ НЕОБХІДНИХ ДОКУМЕНТІВ ЧЕРЕЗ ЕЛЕКТРОННИЙ КАБІНЕТ

Дата: 19.01.2022 14:16
Кількість переглядів: 201

Відтепер особа з інвалідністю може не виходячи з дому подати документи необхідні для взяття на облік та забезпечення ТЗР.

Відповідно постанови Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 р. № 321 (зі змінами) порядком запроваджено ведення електронного документообігу, в тому числі електронне ведення особових справ осіб з інвалідністю в централізованому банку даних з проблем інвалідності (далі - ЦБІ) .

Електронний кабінет особи з інвалідністю забезпечує:

- доступ громадянам до електронного кабінету за кваліфікованим електронним підписом (далі- КЕП).

- особам, зареєстрованим в ЦБІ, можливість подачі заяв про потребу в забезпеченні ТЗР та пакету документів шляхом заповнення стандартизованих форм, прикріпленні сканованих копій документів та підписання КЕП.

- особам, які відсутні в ЦБІ, можливість подачі заявки на первинну реєстрацію в ЦБІ із заповненням стандартної форми реєстрації, прикріпленням сканованих копій необхідних документів та підписом документів КЕП.

- можливість надсилання особам з інвалідністю в електронний кабінет повідомлень про результат розгляду заяви про забезпечення ТЗР та пакету документів.

- доступ до інтерактивного каталогу ТЗР з розширеними фільтрами, виробників ТЗР, надавачів соціальних послуг.

- можливість надсилання інформаційних повідомлень з ЦБІ на електронну скриньку при виникненні подій, про які необхідно повідомити особу з інвалідністю.

- проведення опитування осіб з інвалідністю щодо стану забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації та оцінки якості наданих послуг.

Доступ до електронного кабінету можливий за посиланням https://ek-cbi.msp.gov.ua/ або на офіційному веб сайті Мінсоцполітики шляхом переходу за посиланням «Електронний кабінет особи з інвалідністю» у розділі «Е-Сервіси».

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь