Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

«З ДНЕМ СОБОРНОСТІ, УКРАЇНО!»: У КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ «ДУБОВ’ЯЗІВСЬКИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І ДОЗВІЛЛЯ» ПРОЙШОВ СВЯТКОВИЙ ЗАХІД

Дата: 21.01.2022 18:40
Кількість переглядів: 286

Сьогодні, напередодні відзначення 103-річниці великого національного свята – Дня Соборності України, у Комунальному закладі «Дубов’язівський центр культури і дозвілля» відбувся святковий захід, що мав на меті нагадати усім нам, особливо підростаючому поколінню, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми – єдиний народ!
 
На заході були присутні Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК, заступники селищного голови Наталія ГАРЯЧА та Олена БОХАН, жителі населеного пункту.
 
Як наголосив очільник громади у вітальному слові до присутніх, відзначаючи День Соборності України, ми повинні усвідомлювати, що побудова демократичної, заможної, соборної України – наш загальний борг перед історією. Тільки разом, собором, за участю всіх верств і політичних сил суспільства можливо досягти розквіту української держави, підвищення добробуту людей.
 
Піднесену та позитивну атмосферу створювали прекрасні творчі колективи КЗ «Дубов’язівський центр культури і дозвілля», неперевершена солістка закладу Тетяна БУТ та талановитий ведучий свята Олексій ЛЕБІДЬ.
 
Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь