A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУЛАСЬ 18 СЕСІЯ 8 СКЛИКАННЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 21.01.2022 21:08
Кількість переглядів: 308

Сьогодні відбулась 18 сесія 8 скликання депутатів селищної ради.

Першими розпочали роботу на спільному засіданні постійні комісії, де було розглянуто та обговорено проєкти рішень порядку денного.

 В ході засідання депутати затвердили ряд питань із землеустрою, підтримали внесення змін до Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради та надали згоду на безоплатне прийняття майна із приватної власності Приватного акціонерного товариства «Бель Шостка України» у комунальну власність Дубов’язівської селищної ради.

Також на сесії депутати Дубов’язівської селищної ради ініціювали звернення до Президента України В. Зеленського, Голови Служби безпеки України І. Баканова,  Генерального прокурора І. Венедіктової, Міністра внутрішніх справ України Д. Монастирського, виконувача обов’язків Директора Державного бюро розслідувань О. Сухачова щодо необхідності посилення боротьби з колаборантам (повний текст звернення буде розміщений на офіційному веб-сайті Дубов’язівської селищної ради).

Повний перелік рішень сесії, а також результати поіменного голосування, буде додатково опубліковано на офіційному сайті Дубов’язівської селищної ради у розділі «Офіційні документи».

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь