A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ШАНОВНІ ЖИТЕЛІ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 22.01.2022 07:13
Кількість переглядів: 232

22 січня 1919 року здійснились віковічні мрії, якими жили і за які умирали кращі сини України. На Софійському майдані Києва було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. До цієї події українська нація йшла не одне століття. Покоління українських патріотів боролись за ідею створення Незалежної України, а їх нащадки нині продовжують відстоювати право на самовизначення на Сході нашої держави. Багато хто з них поклав власне життя заради майбутньої державності і вже вільної України.

День Соборності – свято єдності нації, яке дає усвідомлення, що кожен українець – невід’ємна частина вільної, незалежної, суверенної держави, визнаної світовою спільнотою. Кожен з нас несе велику відповідальність за збереження цих найбільших цінностей країни.

Від імені виконавчого комітету селищної ради, депутатського корпусу та від себе особисто щиро бажаю всім і кожному відзначитися світлою справою, яка буде спрямована на зміцнення, розвиток, розквіт та добробут, на краще майбутнє для нашої держави.

Міцного здоров'я, достатку і злагоди в родинах, сил та натхнення, миру, успіхів та наснаги для нових досягнень на благо рідної громади та України в цілому!

Зі святом!

 

З повагою,

Дубовязівський селищний голова Леонід БІЛИК

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь