A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ СУМЩИНИ ОПІКУЄТЬСЯ ВЧОРАШНІМИ ВОЇНАМИ

Дата: 07.02.2022 09:13
Кількість переглядів: 265

Як повідомив директор Сумського обласного центру зайнятості Володимир Підлісний, демобілізовані військовослужбовці і в тому числі учасники АТО, повсякденно перебувають під контролем і опікою фахівців служби. За ними закріплені особисті консультанти, які роблять кваліфікований супровід своїх підопічних у пошуках роботи.

 

Минулого року, приміром, статус безробітного мали 1014 військовослужбовців, з яких 223 працевлаштовані. До слова, один отримав допомогу по безробіттю на започаткування власної справи. Професійне навчання пройшли 23 особи, окремі залучалися до громадських робіт.

 

- Зараз статус безробітного мають 310 учасників АТО, з яких 224 отримують допомогу по безробіттю. Впевнений, а головне і захисники України вірять, що ця цифра неухильно зменшуватиметься, - говорить В.Підлісний.

 

Як наголошує посадовець, в області створена гнучка професійна система, що дозволяє швидко реагувати на кадрові запити роботодавців, готувати фахівців, затребуваних на ринку праці. Йдеться про стажування на виробництві, дуальну форму і дистанційне навчання, використання індивідуальних програм, модульних технологій тощо.

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь