Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУЛАСЬ ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА ПРИ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОМУ СЕЛИЩНОМУ ГОЛОВІ

Дата: 07.02.2022 11:48
Кількість переглядів: 335

7 лютого на щотижневій апаратній нараді з начальниками відділів та керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету селищної ради окреслено напрямки діяльності на поточний тиждень.

За словами директора КНП «Дубов’язівська АЗП-СМ» Анатолія МАНЯКА, нині темпи захворюваності серед населення на Covid-19 продовжують зростати. Ситуація контрольована, але напружена.

Забезпечення вакциною та експрес-тестами у пунктах щеплення є в достатній кількості.

Триває вакцинація третьою «бустерною» дозою від коронавірусу і, як наголосив Анатолій МАНЯК, для її отримання необхідно, щоб з часу введення другої дози минуло 6 місяців. Дізнатися про терміни можна у своєму COVID-сертифікаті.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Юрій БІЛАН повідомив, що станом на 7 лютого працюють майже всі заклади загальної середньої освіти. Ситуація із захворюваністю серед вчителів та учнів постійно контролюється, щоб у випадку погіршення епідеміологічної ситуації оперативно вжити необхідних дій та не допустити зрив навчального процесу.

Також в ході засідання було вирішено низку робочих питань з соціальної сфери, надання адмінпослуг населенню, фінансів, благоустрою, культури, діяльності виконавчих органів та надані відповідні доручення.

 

Фото без опису

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь