Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ 19 СЕСІЇ 8 СКЛИКАННЯ ДЕПУТАТІВ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 11.02.2022 18:49
Кількість переглядів: 293

Сьогодні під головуванням очільника громади Леоніда БІЛИКА відбулось засідання 19 сесії 8 скликання депутатів селищної ради. Попередньо опрацювавши кожне з питань порядку денного на спільному засіданні постійних комісій, депутати прийняли низку ключових рішень у різних сферах життєдіяльності громади.
 
Зокрема, затвердили звіти про виконання програми соціально-економічного розвитку та селищного бюджету за 2021 рік, підтримали ряд важливих змін до програм «Освіта Дубов’язівської селищної ради на 2022-2024 роки», «Забезпечення діяльності закладів культури і мистецтва Дубов’язівської селищної ради на 2022 рік», «Благоустрою населених пунктів Дубов’язівської селищної ради на 2022 рік» і Положення та структури платних соціальних послуг Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Дубов’язівської селищної ради».
 
Також окрім вищезазначених програм певний перелік змін був внесений і до Програми розроблення планово-картографічних матеріалів, містобудівної документації, землевпорядної документації по встановленню (зміні) меж населених пунктів Дубов’язівської селищної ради та їх нормативної грошової оцінки, проведення аудиту земель СТГ на 2022 рік.
 
Важливою ознакою успішної роботи органів місцевого самоврядування є вирішення фінансових питань. Депутати погодили передачу низки міжбюджетних трансфертів до обласного, районного бюджетів, Головного управління Національної поліції України, Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Сумській області, що загалом має визначальне значення у розвитку активної співпраці і можливості спільної реалізації проблемних завдань у громаді.
 
Значна частина питань стосувалася розгляду звернень громадян із земельних питань, які депутатами були обговорені та прийняті відповідні рішення.

 

Повний перелік рішень сесії та результати поіменного голосування буде додатково опубліковано на офіційному веб-сайті Дубов’язівської селищної ради у розділі «Офіційні документи».

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь