Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

«ЗАРАЗ ОСНОВНЕ - НЕ ДОЗВОЛИТИ ВОРОГУ ЗАВОЮВАТИ НАШ РОЗУМ І ВЗЯТИ ВЕРХ НАД НАШИМИ ЕМОЦІЯМИ»

Дата: 11.02.2022 18:52
Кількість переглядів: 335

В ході роботи 19 сесії 8 скликання депутатом від ПП "Слуга Народу" Альоною СОКОЛОВСЬКОЮ було озвучено звернення політичної партії до усіх присутніх з приводу напруженої ситуації на кордоні України з РФ та інформаційної безпеки.
 
Текст звернення додається:
Сьогодні більшість українців турбує одне важливе питання – питання безпеки нашої держави та безпеки наших родин.
 
І це закономірно, бо протягом останніх місяців відбувалася така інформаційно-психологічна накачка людей, якої не було з 2014 року. Багато хто ставить питання: «Що нам робити?». Відповідь є і ми всі неодноразово її чули – зберігати спокій і не дозволяти нагнітання паніки. Про це говорив наш Президент і Верховний Головнокомандувач Володимир Зеленський. Сьогодні це – найсильніша відповідь будь-яким планам проти нашої держави, якими би вони не були.
 
Усі неодноразово чули про те, що Росія веде проти нас гібридну війну. Саме зараз ми з вами стикнулися з одним із компонентів такої війни – з інформаційно-психологічною війною. Це коли ворог пересуває війська, демонструє готовність напасти й постійно погрожує. Мета цих дій – зробити так, щоб люди почувалися й поводилися так, ніби на вулиці йдуть бойові дії.
 
Мета інформаційно-психологічної війни – зробити так, щоб люди побігли скуповувати гречку, сірники та знімати гроші з рахунків у банках. Бо будь-який хаос ослаблює державу й робить її керівництво більш вразливим до шантажу й ультиматумів.
 
Але як ми з вами побачили – план агресора не спрацював! Українці демонструють стійкість і прекрасно розуміють, у чому задум ворога. Спокій громадян допомагає нашим військовим, дипломатам і розвідникам гідно виконувати свою роботу із захисту держави та українців.
 
Усі ми в межах нашої громади також маємо зберігати спокій і переконувати людей довірити справу захисту країни професіоналам. У нас можуть бути різні партії, різні програми, але Україна в нас одна. Тому ми не повинні піддаватися інформаційно-психологічним атакам і не допомагати ворогу нагнітати паніку. За фактом безпекова ситуація в нашій державі не змінилася, більшим став тільки ажіотаж навколо таких повідомлень.
 
Тож зараз основне – не дозволити ворогу завоювати наш розум і взяти верх над нашими емоціями. У цьому сьогодні наша головна сила.
Слава Україні!
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь