A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

«ЗАРАЗ ОСНОВНЕ - НЕ ДОЗВОЛИТИ ВОРОГУ ЗАВОЮВАТИ НАШ РОЗУМ І ВЗЯТИ ВЕРХ НАД НАШИМИ ЕМОЦІЯМИ»

Дата: 11.02.2022 18:52
Кількість переглядів: 314

В ході роботи 19 сесії 8 скликання депутатом від ПП "Слуга Народу" Альоною СОКОЛОВСЬКОЮ було озвучено звернення політичної партії до усіх присутніх з приводу напруженої ситуації на кордоні України з РФ та інформаційної безпеки.
 
Текст звернення додається:
Сьогодні більшість українців турбує одне важливе питання – питання безпеки нашої держави та безпеки наших родин.
 
І це закономірно, бо протягом останніх місяців відбувалася така інформаційно-психологічна накачка людей, якої не було з 2014 року. Багато хто ставить питання: «Що нам робити?». Відповідь є і ми всі неодноразово її чули – зберігати спокій і не дозволяти нагнітання паніки. Про це говорив наш Президент і Верховний Головнокомандувач Володимир Зеленський. Сьогодні це – найсильніша відповідь будь-яким планам проти нашої держави, якими би вони не були.
 
Усі неодноразово чули про те, що Росія веде проти нас гібридну війну. Саме зараз ми з вами стикнулися з одним із компонентів такої війни – з інформаційно-психологічною війною. Це коли ворог пересуває війська, демонструє готовність напасти й постійно погрожує. Мета цих дій – зробити так, щоб люди почувалися й поводилися так, ніби на вулиці йдуть бойові дії.
 
Мета інформаційно-психологічної війни – зробити так, щоб люди побігли скуповувати гречку, сірники та знімати гроші з рахунків у банках. Бо будь-який хаос ослаблює державу й робить її керівництво більш вразливим до шантажу й ультиматумів.
 
Але як ми з вами побачили – план агресора не спрацював! Українці демонструють стійкість і прекрасно розуміють, у чому задум ворога. Спокій громадян допомагає нашим військовим, дипломатам і розвідникам гідно виконувати свою роботу із захисту держави та українців.
 
Усі ми в межах нашої громади також маємо зберігати спокій і переконувати людей довірити справу захисту країни професіоналам. У нас можуть бути різні партії, різні програми, але Україна в нас одна. Тому ми не повинні піддаватися інформаційно-психологічним атакам і не допомагати ворогу нагнітати паніку. За фактом безпекова ситуація в нашій державі не змінилася, більшим став тільки ажіотаж навколо таких повідомлень.
 
Тож зараз основне – не дозволити ворогу завоювати наш розум і взяти верх над нашими емоціями. У цьому сьогодні наша головна сила.
Слава Україні!
 
Фото без опису
 
Фото без опису
 
Фото без опису

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь