A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ЗВЕРНЕННЯ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЛЕОНІДА БІЛИКА З НАГОДИ ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

Дата: 15.02.2022 06:12
Кількість переглядів: 337

Шановні учасники бойових дій в Афганістані та військових конфліктах в інших державах, члени сімей воїнів-афганців, ветерани війни, миротворці!
 
З кожним роком все далі історія віддаляє нас від вогняних років афганської війни. Але час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїзм воїнів-афганців та приклади самовідданого виконаннями ними свого військового обов’язку. Куди б не закидала доля наших земляків, яким довелося брати участь у миротворчих операціях, вони завжди чесно й сумлінно виконували військову присягу. За хоробрість, високий професіоналізм, надійність і благородство вони заслужили щиру подяку багатьох народів та примножили авторитет України як країни–миротворця.
 
Приємно відзначити, що колишні воїни, зберігаючи бойове братерство, займають активну життєву позицію, спрямовують зусилля на розвиток Української держави, досягнення єдності та консолідації суспільства.
 
Адже Ви є яскравим прикладом для наслідування українських військовослужбовців, взірцем служіння народу та державі у наші дні. Молоде покоління опирається на Вашу мудрість та виваженість, на Ваші поради і знання.
 
Ми схиляємо голову перед світлою пам’яттю тих, кому не судилося повернутися живими. Тисячі співвітчизників, серед яких і наші земляки, так і не повернулися до рідної домівки. Це тяжкі втрати для батьків, рідних, близьких і друзів.
 
Сьогодні Україна виборює свою незалежність та цілісність у війні з колись «братським» народом. Героїчність та патріотизм захисників минулого переплелась зі свідомістю, чесністю та хоробрістю тих військових, які тримають лінію оборони зараз.
 
Бажаю усім, хто пройшов нелегкий бойовий шлях, міцного здоров’я, щастя й миру, успіхів у праці та добробуту в родинах.
Честь вам і слава!
 
 
Фото без опису

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь