A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

«БО СОТНЯ НЕБЕСНА НАМ ДИВИТЬСЯ В ВІЧІ! БО КРОВ’Ю ГЕРОЇВ УМИЛАСЬ ЗЕМЛЯ…»

Дата: 18.02.2022 13:41
Кількість переглядів: 258

На шляху до Незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку є і Герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя.

З метою увічнення громадянської і національної відваги, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, 18 лютого у с. Землянка Гружчанського старостинського округу відбувся захід по вшануванню пам'яті Героїв Небесної Сотні.

У ньому взяли участь Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК, заступник селищного голови Наталія ГАРЯЧА, староста Гружчанського старостинського округу Лілія ГРАДУН, вчителі та учні Землянського навчально-виховного комплексу "загальноосвітня школа І - ІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад".

Ведуча заходу Таїсія ЛИФАР нагадала присутнім хроніку тодішніх подій на Майдані Незалежності. Діти уважно слухали кожне слово, адже тепер вже ті буремні дні стали частиною історії їх держави і забути його не сміє ніхто з нас задля недопущення його повторення в майбутньому.

Емоційно виразними та сповненими жалю словами вірша за невинно убієнними звернулась до учасників заходу активний учасник художньої самодіяльності Наталія ПЕТРУНЯ.

І під звуки неймовірно тужливої української пісні «Пливе кача» кожен у жалобі схилив голову в пам’ять про Героїв. Вони згасли як зорі… Але завжди житимуть у наших серцях, як і всі ті, хто віддав своє життя за Україну.

В завершенні всіх присутні поклали квіти до пам’ятного Хреста загиблим в зоні проведення АТО.

То хто ж ми? Ми українці! Чого ми хочемо? Хочемо, щоб над нашою рідною Україною було мирне небо. Таке безмежне і високе! І щоб кожен міг здійснити свій злет у вільній, щасливій, квітучій Україні, яку щиро любимо і якою безмежно пишаємося!

Вічна Слава Героям! Слава Україні!

 

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь