A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Дата: 18.02.2022 14:39
Кількість переглядів: 277

Завершився черговий етап конкурсу «Збудуємо країну разом», ініційований народним депутатом України Максимом ГУЗЕНКОМ, де кожен мешканець 161 виборчого округу міг надати пропозицію стосовно конкретного проекту, який би можна було реалізувати в своїй громаді.

В свою чергу, народний депутат бере на себе відповідальність за пошук коштів, виготовлення проектно-кошторисної документації та саму реалізацію проекту вже в цьому році.

Протягом 10 днів проводився аналіз заявок та визначилися проєкти, що відповідають умовам конкурсу та будуть приймати учать у рейтинговому голосуванні.

Від Дубов’язівської територіальної громади було подано декілька проєктів, проте заважаючи, що лише один може стати переможцем та буде реалізований вже у цьому році, селищною радою після детального опрацювання вирішено відібрати проєкт Бут Тетяни Андріївни «Побудова дитячого та спортивного майданчика у селі Чернеча Слобода Чернечослобідського старостинського округу Дубов’язівської селищної ради».

Просимо мешканців громади активно долучитися до голосування за даний проєкт, яке розпочнеться 19.02.2022 о 00:00 та буде тривати до 20:00 - 21.02.2022

Підписуйтеся на сторінку (https://www.facebook.com/guzenko161), щоб не пропустити посилання на голосування, яке буде опубліковано на сторінці 18 лютого.

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь