A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

У січні 2022 року до місцевих бюджетів Сумщини направлено понад 630 млн гривень

Дата: 18.02.2022 14:46
Кількість переглядів: 459

За інформацією начальника Головного управління ДПС у Сумській області Наталії Кіяшко, у першому місяці поточного року зросли надходження за основними податками та зборами до місцевих бюджетів.     

Так, місцеві скарбниці у січні  2022 року отримали  632,4 млн гривень. У порівнянні з відповідним періодом минулого року  надходження зросли на 120,7 млн  гривень, або на 23,6 відсотка.  

Головним джерелом наповнення доходів місцевих бюджетів є податок  на доходи фізичних осіб. Протягом січня 2022 року надходження зазначеного податку склали 384,7 млн грн, що на 58,4 млн грн перевищило надходження аналогічного періоду минулого року.

Важливим джерелом доходів місцевих громад  є  податок на майно в частині плати за землю,  якого надійшло 62,0 млн гривень цього податку, що на  8,5 млн грн більше ніж у відповідному періоді минулого року.

Особи, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до бюджетів 127,0 млн гривень єдиного податку, приріст надходжень склав 35,8 млн гривень у порівнянні з надходженнями січня 2021 року.  Зокрема, тільки фізичні особи сплатили 72,0 млн грн єдиного податку,  решта надійшла від юридичних осіб.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь