A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

У ЄДНОСТІ НАШІЙ І СИЛА, І ПРАВДА, І ВОЛЯ

Дата: 31.07.2022 14:15
Кількість переглядів: 253

30 липня на території Гружчанського старостинського округу пройшли урочистості з нагоди Дня Української Державності за участі Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА, майора Володимира ЛАВРИКА, народного депутата України Ігоря МОЛОТКА, голови Конотопської районної державної адміністрації-керівника Конотопської районної військової адміністрації Тетяни СИЗОН, настоятеля Храму Святого Миколая Чудотворця Православної Церкви України ієрея Анатолія, депутата обласної ради Вадима ЛИСОГО, голови профспілкової організації Миколи САВЧЕНКА, начальника відділу культури та туризму виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради Тетяни ОСАДЧОЇ та старости Гружчанського старостинського округу Лілії ГРАДУН.

Найперше всі присутні вшанували пам’ять полеглих захисників України у війні з рашистським агресором хвилиною мовчання. Вічна слава героям!

Разом із настоятелем Храму кожен присутній у залі долучився до спільної молитви на захист наших воїнів, котрі зараз протистоять окупантам на Півдні та Сході нашої держави, захищають кордони та оберігають нас в тилу кожного куточку рідної України. Це Герої сучасності! Справжні, мужні, безстрашні. І ми просимо Бога, щоб усі вони повернулись своїх рідних живими.

Багато теплих, душевних та емоційних слів прозвучало зі сцени на адресу наших захисників. Мабуть, у кожного в цей момент у думках роїлися свої власні слова вдячності, які він так само подумки висловлював. Можливо, комусь із родичів там, на передовій, можливо, друзям, знайомим чи просто незнайомим воїнам, які вже стали нам рідними і за життя яких ми з тривогою переживаємо щогодини.

Як додаток до слів, за особливі досягнення та з нагоди Дня Української Державності наші захисники були відзначені подяками голови Конотопської районної державної адміністрації-керівника Конотопської районної військової адміністрації Тетяни СИЗОН, народного депутата Ігоря МОЛОТКА, медалями за жертовність та любов до України, Архистратига Михаїла, святого великомученика Юрія Переможця та грамотами Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України.

Емоційно сильним моментом стала передача настоятелем Храму Святого Миколая Чудотворця Православної Церкви України ієреєм Анатолієм освяченої архієпископом Сумським і Охтирським Мефодієм копії ікони XVII ст. «Входження Ісуса Христа в Єрусалим» військовим. Нехай вона стане міцним оберегом від злих діянь ворога для наших хлопців не залежно від місця свого знаходження.

В свою чергу подяки від імені військових за вагому підтримку та співпрацю старості Гружчанського старостинського округу Лілії ГРАДУН та керівнику фермерського господарства «Респект-Агро» Роману РИМАРЕНКУ вручив майор Володимир ЛАВРИК.

Також за важливу і таку необхідну допомогу у важкий час, за активну і всебічну підтримку у забезпеченні ключових потреб, соціально-економічного розвитку та безпеки нашої громади подяками Дубов’язівської селищної ради відзначені народні депутати України Ігор МОЛОТОК та Максим ГУЗЕНКО, голова Конотопської районної державної адміністрації-керівник Конотопської районної військової адміністрації Тетяна СИЗОН та майор Володимир ЛАВРИК.

Як бачимо, ворогу ні за що нас не перемогти, адже перед лицем зла наш народ, наше військо стаємо єдиним монолітом, єдиним організмом, який впевнено дасть відсіч недолугим болотяним створінням.

Окрасою святкового заходу стали чудові пісенні номери Тетяни ОСАДЧОЇ («Музика рідного дому», «Рідна Україна») та дуетів Гружчанського СБК-філії КЗ «Дубов’язівський центр культури і дозвілля» Юлії РАДЧЕНКО та Ірини ТКАЧ («Біля тополі»), Василя ДЕНИСЕНКА та Ірини ТКАЧ («Ніч яка місячна», «Мам»).

Яскравим продовженням став виступ артистів гурту «DANCE BAND» із міста Суми. Енергійні та харизматичні хлопці, учасники сьомого сезону шоу «Х-Фактор», виконали кавер на найпопулярніші нині українські пісні гурту «Kalush Orcestra» «Стефанія» та «Додому», віртуозно переспівали «Бандерштатівські коломийки» гурту «Скрябін» та низку інших відомих пісень.

Загалом, можна зі стовідсоткової впевненістю сказати, що кожен із нас зараз стоїть на захисті рідної землі і своєї державності. Перемога неодмінно буде за нами! Ми відбудуємо все, що зруйнували путінські орди і вже ніколи не будемо такими, як колись. Ми є частиною цивілізованого світу і нам не потрібні «наставники», адже ми – вільний народ вільної країни. І це важливо!

Слава Збройним Силам України! Слава Україні! Разом до Перемоги!

 

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь