A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ЗВЕРНЕННЯ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ЛЕОНІДА БІЛИКА ДО ОРГАНІЗАЦІЙ, УСТАНОВ ТА ПІДПРИЄМСТВ, ЩО ЗДІЙСНЮЮТЬ СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ НА ТЕРИТОРІЇ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 02.08.2022 09:50
Кількість переглядів: 363

Нині, в умовах військового часу, сплата податків підприємствами, установами та організаціями, що зареєстровані на території Дубов’язівської селищної ради, суттєво зменшилися. Є підприємства, які продовжують функціонувати і отримувати доходи, але сплату податків призупинили. За останні 7 місяців бюджет селищної ради жодного разу не мав повноцінного виконання через недонадходження податків. Це має дуже негативні наслідки, так як селищна рада утримує важливі соціальні сфери (освіта, медицина, благоустрій, надання соціальних послуг населенню та інші), надає необхідну допомогу та підтримує Збройні Сили України.

Звертаюся до усіх приватних підприємців: сплату податків ніхто не відміняв. Вся заборгованість має бути погашена до кінця поточного року. Дубов’язівська територіальна громада не входить до переліку територій, на яких ведуться бойові дії. Тому, будь-ласка, вже починайте сплачувати податки, не чекаючи реагування податкової інспекції та інших відповідних органів.

Окремо хотілося б відмітити ті підприємства, які сплатили найбільше податків до місцевого бюджету. На першому місці ТОВ «Молоко Вітчизни» (генеральний директор: Рошка Федір Георгійович), другому - СФГ «Віталія» (голова: Думенко Володимир Петрович) і на третьому - ТОВ «БІО ЛАТ» (керівник: Романенко Володимир Миколайович). Якщо брати з розрахунку податкового навантаження на 1 гектар, то лідирує ТОВ «Молоко Вітчизни», наступним є ТОВ «БІО ЛАТ» і завершує трійку СФГ «Віталія».

Висловлюю щиру подяку керівникам цих та інших підприємств, які вже сплатили або продовжують сплачувати податкові кошти, за розуміння і чітке усвідомлення ситуації. Це дуже важливо зараз, особливо, коли наша країна переживає надзвичайно важкі часи за увесь період своєї незалежності. І це величезна підтримка повноцінного функціонування всіх напрямків діяльності та розвитку нашої громади.

Давайте разом працювати на благо свого рідного краю!

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь