A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ВЧАСНА СПЛАТА РАХУНКІВ ЗА КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ – ЗАПОРУКА БЕЗПЕРЕБІЙНОСТІ ЇХ НАДАННЯ

Дата: 11.08.2022 08:23
Кількість переглядів: 126

На сьогодні в умовах підготовки підприємств теплопостачання до опалювального періоду 2022-2023 рр. одним із проблемних питань, що потребує особливої уваги, є питання заборгованості споживачів за спожиті теплову енергію та відповідні комунальні послуги.

Наразі оплата споживачів є основним джерелом надходжень підприємств житлово-комунального господарства, що дозволяє здійснювати цим підприємствам виплату заробітної плати працівникам, сплачувати за спожиті енергоносії, закупляти паливно-мастильні матеріали та засоби для знезараження та очистки питної води тощо.

Погашення значного обсягу боргів населення за послуги з постачання теплової енергії до початку опалювального періоду 2022-2023 рр. є запорукою належного його проходження та виконання теплопостачальними підприємствами своїх зобов’язань, у тому числі в частині розрахунків за природний газ з постачальником.

У зв’язку з вищезазначеним наводимо перелік онлайн ресурсів, які допоможуть здійснити оплату відповідних комунальних послуг, не виходячи з дому:

https://next.privat24.ua/ - Приват24 (https://onlinebank.dp.ua/pryvat24-dodatok/843-oplata-komunalnikh-poslug-onlajn/  - а це інструкція з оплати послуг через Приват24);

https://online.oschadbank.ua/wb/ - Ощад24;

https://www.monobank.com.ua/ - тут можна дізнатись, як встановити собі на телефон додаток Monobank та здійснювати розрахунки онлайн.

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь