A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ЩИРО ВІТАЮ СУЧАСНУ, ПРАЦЕЛЮБНУ, НЕВТОМНУ, КРЕАТИВНУ МОЛОДЬ ДУБОВ’ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ З ДНЕМ МОЛОДІ!

Дата: 12.08.2022 08:31
Кількість переглядів: 207

Вам випало жити в непростий, але дуже важливий період, коли наша держава мусить боронитися від підступного російського ворога. І ви у цей складний для держави час не залишилися осторонь - допомагаєте, підтримуєте та захищаєте – бороните країну на фронті зі зброєю в руках, забезпечуєте надійний тил нашим воїнам допомагаючи на місцях, доставляєте волонтерську допомогу на передову, організовуєте благодійні акції для наших Збройних Сил.

Ви – не тільки наше майбутнє, ви – наше сьогодення. Сміливі, амбітні, відкриті до нового. Саме ви – надія нації, незламне ядро українського війська! Незалежність і цілісність держави сьогодні, як і вісім років поспіль, відстоюють юнаки і дівчата, для яких патріотизм, європейський вибір не просто слова – вектор майбутнього вільного розвитку.

Перед вами стелиться безліч доріг, на вас чекає безліч можливостей, ви вільні обрати все, що захочете! Ви у змозі змінити не лише власне життя – вам під силу змінювати на краще Україну та весь світ! Ми віримо у вас і завжди готові підтримати.

Щиро бажаю мирного неба, міцного здоров’я та невичерпної життєвої енергії. Завжди вірте в себе, мрійте про велике, перемагайте і впевнено йдіть до своєї мети, як би складно не було!

А ще - наполегливості Вам у здобутті знань і умінь, які стануть доброю основою для досягнення життєвого успіху. Бажаю добра і щастя, віри в щасливе майбутнє України!

З повагою,

Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь