A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ПЛАТНИКИ КОНОТОПСЬКОЇ ОТГ СПЛАТИЛИ 9,4 МЛН ГРН ЗЕМЕЛЬНОГО ПОДАТКУ

Дата: 12.08.2022 18:45
Кількість переглядів: 203

Земельний кодекс України передбачає, що використання землі в Україні є платним. Податковий кодекс України визначає плату за землю як обов’язковий платіж у формі земельного податку та орендної плати за земельні ділянки державної і комунальної власності.

Але в умовах дії воєнного, надзвичайного стану, законодавство мирного часу потерпіло значних змін та Законом України від 15.03.2022 № 2120-ІХ передбачено, що на період з березня 2022 року по 31 грудня року, наступного за роком в якому припинено або скасовано воєнний стан, не нараховується та не сплачується плата за землю (земельний податок та орендна плата) на територіях, де ведуться (велися) бойові дії.

Попри законодавчих змін, платники податків Конотопської ОТГ відповідально ставляться до сплати податків, сумлінно сплачуючи їх. Платники Конотопської ОТГ протягом січня - липня 2022 року сплатили 367,6 млн грн податків до місцевих бюджетів, у тому числі – 9,4 млн грн земельного податку.      

Податківці Сумщини щиро вдячні платникам за своєчасно сплачені податки, розуміння та сумлінне ставлення до конституційного обов’язку кожного задля подолання фінансових труднощів, пов’язаних із війною, тих хто власною участю наближає перемогу над ворогом.

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь