A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

Доступність правової допомоги – один із основоположних та незмінних принципів роботи системи надання безоплатної правової допомоги

Дата: 15.08.2022 10:45
Кількість переглядів: 195

Вона досягається розгалуженою мережею точок доступу, роботою контакт-центру 0 800 213 103 та онлайн-сервісами та можливістю отримати адресну допомогу.

Інколи задля вирішення правового питання необхідне живе спілкування клієнта з фахівцем системи БПД. Але що робити, якщо людина не може дістатись найближчої точки доступу або не в змозі скористатись онлайн-сервісами?

На цей випадок передбачена адресна правова допомога.

«В окремих життєвих ситуаціях можливість отримати адресну правову допомогу для людини є чи не єдиним способом вирішити своє правове питання. Багато осіб похилого віку, особливо одиноких, маломобільні групи населення просто фізично не можуть звернутися до бюро правової допомоги. Тому після отримання звернення про надання адресної правової допомоги працівники бюро узгоджують з людиною місце, дату та час надання їй такої допомоги та здійснюють виїзд до місця проживання чи перебування особи – розповіла начальниця управління забезпечення доступу до правової допомоги Наталія Марчук»

Щоб залишити запит на отримання адресної допомоги

Зателефонуйте до контактного центру системи БПД 0 800 213 103

Або до бюро правової допомоги. Дізнатися номери телефонів та актуальну інформацію про режим їх роботи можна на мапі, яка регулярно оновлюється https://bit.ly/bpd_buro

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь