A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

НОВЕНЬКЕ СЛУЖБОВЕ АВТО ОТРИМАЛИ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ОФІЦЕРИ ДУБОВ'ЯЗІВСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 16.08.2022 17:55
Кількість переглядів: 182

Важливою віхою у здійсненні заходів безпеки, підтримки правопорядку та забезпеченні довіри населення до правоохоронних органів є проєкт "Поліцейський офіцер громади", який завдяки підтримці голови Сумської обласної державної адміністрації - керівника Сумської обласної військової адміністрації Дмитра ЖИВИЦЬКОГО успішно реалізовується не тільки на території Дубов'язівської громади, а й у інших громадах нашої області.

Сьогодні за участі керівництва Головного управління Національної поліції в Сумській області, голови Сумської обласної деаржавної адміністрації Дмитра ЖИВИЦЬКОГО, голів громад області та поліцейських офіцерів в урочистій атмосфері відбулося вручення нових службових автомобілів для офіцерів поліції.

Перший заступник Міністра внутрішніх справ України Євген ЄНІН вручив Дубов'язівському селищному голові Леоніду БІЛИКУ сертифікат на новенький, укомплектований всім необхідним для повноцінного виконання службових завдань, Renault Duster, а поліцейський офіцер Вадим БАНДУРА отримав з рук голови Національної поліції України Ігоря КЛИМЕНКА ключі від авто.

"Це дуже необхідний, особливо в нинішніх умовах, проєкт. Я впевнений, що завдяки йому будуть реалізовані важливі завдання по забезпеченню правопорядку у населених пунктах громади. А з спеціалізованим автомобілем це відбуватиметься швидше і якісніше" - відзначив Леонід БІЛИК.

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь