A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

У ГРУЖЧАНСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУЗІ ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ НА ПІДТРИМКУ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата: 20.08.2022 18:25
Кількість переглядів: 357

Сьогодні у с. Грузьке в рамках вже традиційного марафону благодійних заходів на підтримку наших воїнів, котрі боронять Україну від рашистських окупантів, відбувся святковий концерт для жителів та гостей села, де кожен бажаючий міг долучитися до збору коштів для ЗСУ.

Цінність подібного роду заходів полягає у тому, що українці у важкі часи об’єднуються у єдине монолітне військо і цим шалено спантеличують усіх ворогів, які звикли жити лише «по панятіям» та тікати від найменшого прояву справедливості.

Якими б словами не ображали, якими б прізвиськами не клеймили нас рашистські неофашисти але український народ – незламний народ, що з легкістю збере кошти і на Байрактар, і на супутник для своїх янголів-військових. Бо це і є єдність. І в цьому наша сила.

В ході свята подяками Дубов’язівської селищної ради за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток громади в період воєнного часу було відзначено окремих жителів старостинського округу. Цю місію за дорученням очільника громади виконала заступник селищного голови Наталія ГАРЯЧА.

Також зі словами вітань до присутніх звернулись начальник відділу культури та туризму виконавчого комітету Дубов’язівської селищної ради Тетяна ОСАДЧА та староста Гружчанського старостинського округу Лілія ГРАДУН.

Піднесена, пронизана щирими патріотичними мотивами атмосфера заходу не була б такою без талановитих, майстерних та віртуозних учасників свята – ведучих, декламаторів, солістів та дуетів Гружчанського СБК-філії КЗ «Дубов’язівський центр культури і дозвілля». Кожне виконання пісні – то яскрава окраса миттєвостей програми.

В підсумку заходу вдалося зібрати 8200 грн. Кошти будуть перераховані на потреби ЗСУ.

Щира подяка організаторам, учасникам свята та кожному, хто долучився до благодійного збору коштів.

 

 

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь