A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

ОБ’ЄДНАНІ В ІМ’Я ПРАВДИ, СИЛИ І ДОБРА

Дата: 20.08.2022 22:08
Кількість переглядів: 240

Триває марафон благодійних заходів на території Дубов’язівської селищної ради на підтримку українських воїнів і сьогодні естафету цієї величної місії прийняв Комунальний Заклад «Дубов’язівський центр культури і дозвілля».

Кожен охочий міг безперешкодно долучатися до збору коштів, який тривав протягом всієї концертної програми.

На початку заходу подяками Дубов’язівської селищної ради за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток громади в період воєнного стану та з нагоди Дня Незалежності України заступником селищного голови Оленою БОХАН за дорученням очільника громади Леоніда БІЛИКА відзначено приватних підприємців населеного пункту, котрі продовжували здійснювати свою діяльність як в період тимчасової окупації у березні-початку квітня цього року, так і не полишили здійснювати її вже після звільнення наших територій від окупантів.

Яскравою окрасою святкового концерту стали чудові пісенно-танцювальні номери солістів та колективів Комунального Закладу. Як завжди, професійно, креативно, злагоджено і душевно. Велика вдячність організаторам та учасникам за створення тієї неповторної атмосфери єднання та патріотичного піднесення, що панувала до останніх хвилин заходу. Ви дійсно майстри своєї справи і щирі емоції усіх присутніх в залі – незаперечний тому доказ.

В підсумку вдалося зібрати 7000 грн. Кошти будуть перераховані на потреби Збройних Сил України.

Окремо хочеться висловити вдячність тим, хто зробив свій маленький внесок у наближення нашої спільної Перемоги над ворогом, долучившись до збору коштів для українських захисників. Коли ми в єдності, нам під силу здолати будь-яке зло, яке посягає на нашу свободу, незалежність та територіальну цілісність. Віримо у свої сили, віримо у своїх захисників, віримо в Україну!

 

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь