A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

КОНОТОПЩИНУ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАВ ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК ОЧІЛЬНИКА ОБЛАСТІ ТАРАС САВЧЕНКО

Дата: 26.08.2022 07:07
Кількість переглядів: 222

«Відновлення повноцінного функціонування усіх напрямків діяльності громад нашої області – важливе та пріоритетне завдання обласної влади», - наголосив перший заступник голови Сумської обласної державної адміністрації-керівника Сумської обласної військової адміністрації Тарас САВЧЕНКО в рамках свого робочого візиту до Конотопського району 25 серпня.

Спільно з головою Конотопської районної державної адміністрації-керівником Конотопської районної військової адміністрації Тетяною СИЗОН посадовець завітав до низки підприємств громад району, котрі зазнали негативних наслідків агресії ворога на територію Сумщини в період кінця лютого – початку квітня, зокрема, відвідав одне з підприємств районного центру, де оглянув робочі потужності закладу та зустрівся з керівництвом, щоб обговорити шляхи вирішення найбільш нагальних проблем підприємства на даному етапі його функціонування.

Також Тарас Григорович прибув до Попівської територіальної громади, де разом із Попівським сільським головою Анатолієм БОЯРЧУКОМ ознайомився з деталями налагодження системи водогонів в межах селища Заводське та найближчих населених пунктів та відвідав професійно-технічний навчальний заклад, позитивно відзначивши чудовий інтер’єр їдальні та зали.

Візит першого заступника продовжився по території Дубов’язівської територіальної громади, де разом із Дубов’язівським селищним головою Леонідом БІЛИКОМ та представниками елеваторного комплексу компанії «СТС», що знаходиться в межах В’язівського старостинського округу, оглянули ділянки комплексу, пошкоджені в період тимчасової окупації протягом кінця лютого-початку квітня цього року російськими окупантами. Пошкоджень зазнав також і асфальтний заводи, розташований поруч. Тарас Григорович зазначив, що діяльність цього підприємства є важливою як для громади, так і району в цілому, тому задля якнайшвидшого відновлення його роботи потрібно найближчим часом налагодити активну співпрацю усіх гілок влади і керівництва компанії та вирішити першочергові завдання по усуненню важливих недоліків, що виникли.

Не оминув Тарас САВЧЕНКО і славнозвісний музей Миколи СТОРОЖЕНКА. Свої враження від екскурсії та загальної атмосфери побаченого він описав, як дещо магічні. І це має місце бути, адже твори митця мають надзвичайно сильну духовну енергетику. А історія життя художника з уст талановитого екскурсовода та директора музею вражала присутніх.

«Дякую Вам за Вашу роботу. Лише ті, хто зберігають та передають пам’ять про минуле свого села, селища чи міста іншим поколінням, ніколи не позбавлять розвитку свого краю у теперішньому і майбутньому», - звернувся до працівників музею Тарас Григорович.

Не менш пріоритетними та визначальними мають бути цілі по відновленню роботи ще одного підприємства, що розташоване в адміністративному центрі громади. Перший заступник детально оглянув ті потужності, що є базою для подальшої його модернізації, або повної заміни.

«Головне зараз – це чітко усвідомлювати важливість функціонування такого об’єкту як цей. Як в плані підтримки і наповнення місцевого бюджету, так і потреби кінцевого продукту виробництва для держави загалом», - відмітив Тарас САВЧЕНКО.

Завершуючи свій візит, заступник очільника області відвідав опорний навчальний заклад селища, висловивши повагу дирекції школи, вчителям, які продовжують свою роботу в нинішніх складних умовах та амбулаторію у Чернечослобідському старостинському окрузі, де ознайомився з ходом ремонтних робіт закладу.

В підсумку Тарас Григорович подякував Тетяні СИЗОН за значну пророблену роботу у важкий період березня-квітня 2022 року, коли тендітна жінка згуртувала навколо себе усіх керівників громад району і прийняла на себе воістину чоловічу роботу, за злагоджену та плідну діяльність нині.

Окремо він побажав усім очільникам громад бути згуртованими перед лицем негараздів, адже тільки єдність здатна побороти зло і принести такий довгоочікуваний мир та Перемогу на нашу українську землю.

 

 

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь