A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

«НА ВІДСТАНІ ДУШІ..НА ВІДСТАНІ СЛЬОЗИ..НА ВІДСТАНІ САМОГО СЕРЦЯ…»: ДУБОВ’ЯЗІВСЬКУ СЕЛИЩНУ РАДУ ВІДВІДАЛА НАРОДНА АРТИСТКА УКРАЇНИ ЛІЛІЯ САНДУЛЕСУ

Дата: 27.08.2022 18:55
Кількість переглядів: 260

Сьогодні на території Чернечослобідського старостинського округу відбулись урочистості з нагоди Дня Незалежності України.

Традиційно урочиста частина розпочалася з хвилини мовчання в пам’ять про загиблих українців під час збройної агресії рф проти України.

На заході були присутні голова Конотопської районної державної адміністрації-керівник Конотопської районної військової адміністрації Тетяна СИЗОН, Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК, директор обласної клінічної лікарні, депутат Сумської обласної ради, заслужений лікар України, кандидат медичних наук Володимир ГОРОХ, депутат Сумської міської ради, директор Комунального підприємства «Міськводоканал» Анатолій САГАЧ, майор Володимир ЛАВРИК, староста Чернечослобідського старостинського округу Сергій ТРИГУБ.

 За особливі досягнення та з нагоди Дня Незалежності України наші захисники були відзначені почесними грамотами та нагрудними знаками голови обласної державної адміністрації-керівника обласної військової адміністрації Дмитра ЖИВИЦЬКОГО та подяками Сумського міського голови Олександра ЛИСЕНКА.

Відкрили святкову програму справжні майстри та майстрині пісенного жанру: начальник відділу культури та туризму виконавчого комітету селищної ради Тетяна ОСАДЧА, почесна гостя з м. Київ Катерина ЗІНЧЕНКО та відомий співак з м. Суми Леонід ВІВСЮК. Варто відзначити піднесено-хвилюючу атмосферу серед глядачів під відкритим безхмарним небом, адже виконавці змогли досконало передати всі ті емоції, що були закодовані в піснях та створити справжню феєрію патріотичного настрою.

Справжньою перлиною заходу став виступ народної артистки України Лілії САНДУЛЕСУ. Це людина з відкритим серцем і щиро визнаний корифей української естради. Кожним словом своєї пісні Лілія Василівна ніби говорила з глядачем, передавала йому часточку своєї душі. В репертуарі виконавиці пісні про життя, кохання, переживання, надію та віру. Важливо і те, що вона після виконання кожної з пісень спілкувалася з людьми.

 «Я вірю в нашу перемогу над ворогом. Я вірю в наших хлопців, які зараз там і які закривають нас від смертоносного граду снарядів і куль. Я хочу, щоб моєю вірою надихалися і я говоритиму про це скрізь», - зазначила Лілія САНДУЛЕСУ.

Хочеться висловити щиру вдячність Лілії Василівні за неймовірний талант та нестримну життєву енергію, якою вона сьогодні поділилася з усіма нами. Щира вдячність організаторам заходу, учасникам і всім, хто доклав зусиль, аби це свято втілилося у життя. Ви – справжні молодці!

 

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь