A A A K K K
для людей із порушенням зору
Дубов’язівська територіальна громада
Конотопського району Сумської області

МІЦНА МОВ СТАЛЬ МОЯ ДЕРЖАВА, БО УВЕСЬ НАРОД ЄДИНИЙ В НІЙ

Дата: 22.08.2022 07:00
Кількість переглядів: 183

Найбільша за площею країна Європи! Найдовша історія походження серед європейських країн! Найдавніший державний символ у світі! Найспівучіша нація світу! Найродючіший чорнозем у світі! Найгостинніші люди та найгарніші жінки серед усіх народів світу! Так, це все наша рідна Україна. І список у стилі «най..-най..» можна ще довго продовжувати. Але зараз варто зробити акценти на іншому. А саме тій особливості, яка стоїть кісткою у горлі ненависних окупантів, що так прагнули знищити нас за три дні. Тій унікальній українській властивості, що зробила нас символом незламності, нестримної боротьби та свободи у світі. Ім’я цій особливості – єдність. Єдність народу і його захисників на фронті, єдність у тилу і на полі бою, єдність незнайомців з різних міст у стремлінні допомогти побороти зло, що нищить рідну землю. Ось цим наша нація є самобутньою і унікальною.

Вже не перший місяць на території Дубов’язівської територіальної громади тривають благодійні заходи, ініційовані Дубов’язівським селищним головою Леонідом БІЛИКОМ та відділом культури та туризму виконавчого комітету селищної ради, з метою привернення уваги громадськості до збору коштів на підтримку Збройних Сил України. У різних населених пунктах громади відбувалися благодійні концерти і кожен мав можливість зробити свій внесок у наближення нашої спільної Перемоги над ворогом.

21 серпня у Красненському старостинському окрузі відбувся такий захід за участі першого заступника голови Конотопської районної державної адміністрації Людмили ЗЕРНИЧЕНКО, Дубов’язівського селищного голови Леоніда БІЛИКА, начальника відділу культури та туризму виконавчого комітету селищної ради Тетяни ОСАДЧОЇ та старости Красненського старостинського округу Івана ОСАДЧОГО.

На початку свята до присутніх зі словами вдячності та підтримки звернулись очільник громади та представник районної влади, які, користуючись нагодою, відзначили подяками голови Конотопської районної державної адміністрації і Дубов’язівської селищної ради за вагомий внесок у соціально-економічний розвиток рідного краю та з нагоди Дня Незалежності України працівників сфери торгівлі Людмилу БАРАБАШ і Валентину ХУДЕНКО, головного електрика ТОВ «Весна-Агро» Юрія ЛОШАКА та головного агронома ТОВ «Весна-Агро» Віктора ДМИТРЕНКА.

Чуттєві, пронизані любов’ю та невимовною щирістю до своєї країни і своїх захисників пісенні композиції у виконанні талановитих майстрів пісенної справи Тетяни ОСАДЧОЇ, Людмили БАРАБАШ, Лариси СУРЕЛО, Зої ЛИТВИНЕНКО, жіночого вокального ансамблю «Калинонька», дитячого вокального ансамблю «Вишеньки» Красненського СБК-філії КЗ «Дубов’язівський центр культури і дозвілля», сповнені душевності декламування віршів у виконанні Єлизавети ОСАДЧОЇ, Ольги КАРАСЕНКО, Віктора ЛИТВИНЕНКА, Станіслава ВЕДМІДЯ, Юлії БОЖОК та Яни ДАНИЛЬЧЕНКО, Інни БАРАБАШ, Дмитра СУРЕЛА, Сергія ХУДЕНКА, Дениса СОЛОВЙОВА, Анастасії БОЖОК, Анни ФЕНЧЕНКО та найменших декламаторів Олесі КАРАСЕНКО, Злати та Іллі ДАНИЛЬЧЕНКІВ, Івана ПАПЕНКА, Антона БОЖКА, а також креативні та чудові танцювальні номери колективу «FLOWER» створили цілу палітру позитивних емоцій глядачів, що дуже вплинуло на загальну атмосферу заходу.

В підсумку було зібрано 17 200 грн. Ці кошти вже традиційно будуть перераховані на потреби ЗСУ.

Також перший заступник голови Конотопської районної державної адміністрації Людмила ЗЕРНИЧЕНКО, Дубов’язівський селищний голова Леонід БІЛИК та староста Красненського старостинського округу Іван ОСАДЧИЙ відвідали місцевий музей та переглянули виставку картин випускниці Сумського Фахового коледжу культури та мистецтв імені Д.С. Бортнянського Валерії ОСАДЧОЇ.

 

Фото без опису



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь